Ena koža, en planet, ena nega

Vsak na svoj način kažemo, da nam ni vseeno za naš planet. Že z majhnimi koraki, kot je uporaba kolesa, recikliranje, sajenje dreves in omejitev potovanj z letalom, lahko pomembno prispevamo k čistejšemu okolju. Pri znamki NIVEA je trajnost v osrčju delovanja. Zato skrbijo, da izdelki niso le varni, nežni in učinkoviti pri negi kože, temveč so tudi prijazni do okolja.

 

 

Skrb za kožo pomeni skrb za svet okrog nas

NIVEA, pionirka v sodobni negi kože, ima več kot sto let izkušenj pri pomoči ljudem, da se počutijo lepo in udobno v svoji koži.

Skrbno izbrane sestavine v izdelkih NIVEA ustrezajo visokim standardom za zdravje, varnost, trajnost in kakovost. Izdelki NIVEA so namreč brez mikroplastike, vsebujejo samo nujne sestavine, ki pomagajo zagotavljati dodatno, posebno nego, tako da okrepijo naravne funkcije kože. Pri ustvarjanju izdelkov NIVEA pa je v ospredju tudi odgovoren odnos do okolja. Številne sestavine v izdelkih prihajajo iz virov, ki znova zrastejo ali so na drug način samoobnovljivi. Vse več embalaže je narejene po principu »zmanjšaj, ponovno uporabi, recikliraj«. To pomeni, da je uporabljene manj embalaže, le-ta se reciklira ali znova uporabi, npr. kot vir toplote in elektrike v proizvodnih obratih, in ne konča na odlagališčih odpadkov ali v morjih. NIVEA kozmetičnih izdelkov ali njihovih sestavin ne testira na živalih, z uporabo papirja s certifikatom FSC pa se pridružujejo boju proti krčenju gozdov, da bi zaščitili biotsko raznovrstnost in podnebje.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Naj bo nega kože tako nežna do planeta, kot je do kože!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si