Hči Beyoncé, Blue Ivy, stopa po maminih stopinjah

Jabolko ne pade daleč od drevesa

Ko je tvoja mama slavna kraljica pop-a, Beyoncé, teta Solange in oče Jay Z, bi nekateri rekli, da ti do konca življenja ni treba niti “s prstom migniti”, drugi pa, da je kariera v šovbiznisu neizogibna. A medtem ko mnogi znani otroci težko prenesejo pritisk slave svojih staršev, se zdi, da Blue Ivy resnično uživa pod žarometi.

Blue Ivy je prava živahna mamina menedžerka, ki je Beyoncé na slavnostni podelitvi nagovarjala , da je čas, da preneha ploskati, včasih pa ji na način režiserja predlaga, kako naj posname video za Instagram. Pri svojih rosnih devetih letih je že prejela nagrade BET in NAACP ter nominacijo za grammyja. A njeni uspehi niso izključno tesno povezani le z ustvarjalnostjo njenih staršev, zato je eno najnovejših podvigov pripovedovanje pravljic. Blue Ivy je pripovedovalka zvočne različice otroške knjige Matthew A. Cherry “Hair Love”.

 

Glede na to, da si Beyonce in Jay Z že od rojstva prizadevata zaščititi njeno ime in z njo ustvariti blagovno znamko, hkrati pa jo vključiti v ustvarjanje vsebin, ki slavijo lepoto in moč temnopoltih deklet in žensk, ne dvomimo, da majhno Blue Ivy čaka sijajna kariera.

 

IG: blueivy.carter

 

IG: blueivy.carter

 

IG: blueivy.carter

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si