H&M Move sodeluje z Zlatanom Ibrahimovićem, da bi svet spravili v gibanje

H&M Move z velikim navdušenjem pozdravlja Zlatana Ibrahimovića v svojo ekipo. Znani švedski nogometaš se bo pridružil blagovni znamki pri njenem poslanstvu približati športna oblačila vsem ter spodbuditi ves svet in vsako telo h gibanju. Zlatan bo s pomladno kampanjo 2023 začel svojo dolgoročno zavezo kot globalni gibalec blagovne znamke H&M Move.

Zlatan Ibrahimović je eden najboljših napadalcev vseh časov in je igral v največjih svetovnih ligah. Po več kot dvajsetih letih nogometne kariere Zlatan še vedno igra v ospredju za AC Milan in je najboljši švedski strelec vseh časov. Je tudi oče, pohodnik, govori pet jezikov in se navdušuje nad taekwondo-jem. Zlatan je ultimativen multi-gibalec.

“Med odraščanjem sem se pogosto počutil, kot da me obsojajo ali izključujejo iz gibanja. Dečki in deklice, ki so odraščali kot jaz, bi morali imeti možnost nositi to, kar nosijo profesionalni športniki. Za to se zavzema H&M Move. Močno verjamem v poslanstvo blagovne znamke, ki vsem omogoča, da se gibljejo. Ker mi je gibanje 100 % spremenilo življenje.” – Zlatan Ibrahimović, profesionalni nogometaš in multi-gibalec

Za dobrodošlico Zlatanu v ekipi H&M Move mu je gibalka Jane Fonda ponudila nekaj neprecenljivih individualnih treningov za ohranjanje telesne pripravljenosti. V videu je z oskarjem nagrajena igralka, aktivistka in ikona fitnesa v vlogi inštruktorice, ki Zlatana spodbuja pri nekaterih njenih legendarnih gibih. Toda kako bo Zlatan sprejel njena navodila? Video si lahko ogledate tukaj. Ne zamudite pa tudi intervjuja z Zlatanom, ki si ga lahko ogledate na tej povezavi.

V skladu z misijo H&M Move in Zlatanovim poslanstvom, da bi se gibal ves svet in vsako telo, je znamka v začetku tega meseca v svojo ekipo pozdravila Diano Amini kot vodjo programa Move Community Program. S seboj prinaša bogate izkušnje iz neprofitnega sektorja, med drugim je bila sedem let globalna vodja za fundacijo H&M Foundation. Diana bo oblikovala globalno pobudo, ki bo tesno sodelovala s skupnostmi, ki se soočajo z nekaterimi največjimi ovirami pri možnostih za gibanje. Sodelovala bo z ekipo strokovnjakov in idejnih vodij, vključno z našimi globalnimi gibalci blagovne znamke , ki bodo vsak na svojem področju prispevali neprecenljivo strokovno znanje. 

“Odpravljanje ovir za šport je v središču namena blagovne znamke H&M Move. Navdušena sem, da sem se lahko pridružila dinamični globalni ekipi in da lahko sodelujem pri novih in vznemirljivih načinih spodbujanja pozitivnih sprememb. Naša prva poteza bo osredotočenje na otroke, ki se soočajo z ovirami pri udeležbi v športu. Postopoma bomo svoje delo razširili, da bi se začeli gibati vsi.” – Diana Amini, vodja programa Community Program pri H&M Move

 O H&M Move

H&M Move je znamka gibanja. Slavi gibanje in vabi svet, da se giblje. Vsakemu telesu omogoča dostop do elegantnih in funkcionalnih gibalnih oblačil na bolj trajnosten način. Obiščite hm.com/move ali sledite @hm_move na Instagramu za še več navdiha.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si