H&M z najbolj trajnostno kolekcijo kopalk doslej

H&M z veseljem naznanja prihod svoje nove kolekcije kopalk za poletje 2021. Njihova najbolj trajnostna kolekcija kopalk doslej, H&M-ova poletna kolekcija, ki jo sestavljajo trajnostno pridobljene tkanine, želi spremeniti občutek žensk v kopalkah. Samozavestni kosi te kolekcije med današnjim hrupom prinašajo občutek topline in umirjenosti.

Kolekcija ujame čudovito žensko moč in se osredotoča na drzne, prilegajoče silhuete, ki slavijo vsa telesa in oblike. Klasični in ženstveni kosi so narejeni iz recikliranega poliestra, pridelanega iz tekstilnih odpadkov in recikliranih plastenk. Poleg prodora v trajnostno proizvodnjo, bodo te kopalke v spletni trgovini na voljo vse do velikosti EU 50, v fizičnih prodajalnah pa do EU 46. Kolekcija kopalk za poletje 2021 bo na večini trgov na voljo v prodajalnah in na spletu od začetka junija.

“Še posebej sem ponosna na tkanine v tej kolekciji kopalk. To je naša najbolj trajnostna kolekcija kopalk do sedaj, vsi modeli pa so izdelani iz vsaj 85 % recikliranega poliestra. Tako veseli smo, da lahko tudi s to spodbudno kolekcijo kopalk ponudimo vključujoče velikosti.,” pravi Maria Östblom, vodja oblikovanja ženskih oblačil pri H&M.

Film, ki spremlja kampanjo, posnet v Los Aangelesu, je namenjen ženskam, ki se dnevno soočajo z javnimi mnenji, z manekenko Palome Elsesser kot glavno zvezdo filma. Da bi izničila hrup, se Elsesser potopi pod vodo in v tamkajšnji tišini najde moč, nato pa se vrne še odločnejša, ko se ji pridružijo Nouri Hassan, Bintou Sillah, Yumi Nu, Shawn Lakin in Tani Gunn. Prepričljiv film je posnet z znamenito pesmijo skupine Depeche Mode ‘Enjoy The Silence’ v novi različici, ki jo je izvedel ameriški pevec Fousheé.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si