HONOR v Parizu predstavil najnovejšo serijo HONOR 200

K nam prihaja portretna fotografija visoke studijske kakovosti

Serija HONOR 200 prinaša revolucijo v izdelavi portretnih fotografij, ki s pomočjo umetne inteligence ter v sodelovanju s slovitim pariškim Studiem Harcourt združuje umetnost in tehnologijo.

Najhitreje rastoča blagovna znamka pametnih telefonov v Evropi HONOR je danes premierno za Evropo predstavila serijo HONOR 200 na ikoničnem pariškem mestu Hipódromo de París-Longchamp. Na ekskluzivnem dogodku, ki se ga je udeležilo več kot 800 predstavnikov medijev in partnerjev iz vse Evrope, so gostje imeli priložnost proslaviti novo serijo HONOR 200 ter iz prve roke preizkusiti zmogljivosti prek interaktivnih con doživetij in pop-up portretnih studiev, ki jih je zagotovil Studio Harcourt. HONOR je napovedal, da bo serija HONOR 200 zelo kmalu na voljo v Evropi in da je prvič, da bo različica Pro te serije pametnih telefonov na voljo tudi v regiji. Nova pametna telefona HONOR 200 in HONOR 200 Pro iz serije HONOR 200 bosta kmalu na voljo tudi pri nas.

Osrednji del predstavitve je predstavljal partnerstvo s Studiom Harcourt, legendarno pariško hišo portretne fotografije, ki ga je nedavno napovedal izvršni direktor podjetja HONOR George Zhao. HONOR-jeva produkcijska ekipa, ki dokazuje neomajno predanost inovacijam, je tesno sodelovala s Harcourtovimi strokovnimi fotografi, da bi analizirali na tisoče fotografij in skupaj razvili HONOR AI Portrait Engine. Z združevanjem strokovnega znanja in izdelave Studia Harcourt z vrhunskimi zmogljivostmi umetne inteligence na ravni platforme HONOR HONOR 200 Pro uporabnikom omogoča upravljanje svetlobe in sence na podlagi portretov kakovosti studijskega razreda – da vsakič dobijo popolno fotografijo.

»Ponosni smo, da v Evropo prinašamo popolno mešanico umetnosti in tehnologije s serijo HONOR 200, ki vsakemu uporabniku omogoča studijsko portretno fotografijo. Ta dosežek brez primere v tehnologiji umetne inteligence ne samo dokazuje HONOR-jevo zavezanost inovacijam, temveč tudi poudarja neumorno prizadevanje za odličnost pri redefiniranju meja mobilne fotografije,« je dejal Tony Ran, predsednik HONOR Europe.

HONOR napoveduje tudi veliko sodelovanje s svetovno priznanim fotografom Rankinom

Poleg napovedi partnerstva s Studiom Harcourt na HONOR-ju napovedujejo tudi sodelovanje s priznanim portretnim fotografom Rankinom, ki je svetovno znan po svojih ikoničnih fotografijah slavnih osebnosti – vključno s kraljico Elizabeto II., Davidom Bowiejem in Kate Moss.

Vse skrivnosti portretne fotografije studia Harcourt

Serija HONOR 200 prepoznava svetlobo in sence kot najpomembnejši orodji pri portretni fotografiji, razlog je, da je opremljena z napredno strojno opremo in skrbno izdelano programsko opremo, ki jo poganja napredna umetna inteligenca, ki prepozna tudi najbolj subtilne nianse osvetlitve. HONOR 200 Pro uporabnikom omogoča zajemanje osupljivih slik s popolnim ravnovesjem svetlobe in sence v zahtevnih svetlobnih scenarijih. S podporo za tehnologijo združevanja slikovnih pik 4 v 1 z velikostjo pikslov 2,4 μm lahko uporabniki zajemajo podrobne slike tudi v slabih svetlobnih pogojih. Poleg tega HONOR 200 Pro zagotavlja tudi boljše zmožnosti zaznavanja svetlobe, kar zagotavlja jasne in natančne posnetke oddaljenih predmetov z izjemnimi podrobnostmi.

Brezčasni portreti od Rogerja Federerja do kraljice Ranie

HONOR 200 Pro dviguje portretno fotografijo na novo raven z zmogljivim HONOR AI Portrait Engine, ki je tokrat izboljšan z umetno inteligenco. Z bogato zgodovino fotografiranja legend od Rogerja Federerja do jordanske kraljice Ranie je Studio Harcourt sinonim za brezčasne portrete, ki prikazujejo simfonijo vizualnega pripovedovanja zgodb s spretno uporabo svetlobe in senc. V sodelovanju s Studiom Harcourt HONOR AI Portrait Engine povzema Harcourtovo izdelavo in razumevanje izražanja senc in svetlobe, kar uporabnikom omogoča, da brez napora posnamejo jasne in izrazite portrete na svojih pametnih telefonih.

Trojna portretna kamera s 50 MP vključuje nadgrajeni algoritem HONOR RAW Domain, ki ustvarja izjemno uravnotežene portrete in upravlja osvetlitev na svetlih območjih, hkrati pa ohranja kompleksne podrobnosti v temnejših svetlobnih pogojih.

HONOR 200 Lite: sistem trojnih kamer za vsak trenutek

Tudi HONOR 200 Lite, opremljen z zmogljivim sistemom trojnih kamer, blesti v portretni fotografiji, kar uporabnikom omogoča zajemanje osupljivih fotografij z izjemnimi podrobnostmi. Sprednja kamera s 50 MP z lučko za selfije ustvarja umetniški svetlobni učinek. Ponaša se tudi z impresivnim 6,7-palčnim zaslonom AMOLED, ki ima za oči varno PWM zatemnitev 3240 Hz in največjo svetlost zaslona HDR 2000 nit, 8 GB RAM-a in 256 GB prostora za shranjevanje ter izjemno vzdržljivost.

Razpoložljivost

HONOR 200 Pro bo z elegantnim dizajnom, ki ga je navdihnila narava, pri nas na voljo po priporočeni prodajni ceni 799 evrov, medtem ko bo različica HONOR 200 na voljo že za 649 evrov. HONOR 200 Pro prihaja v dveh barvah: črni in mesečevo beli, medtem ko bo HONOR 200 na voljo v smaragdno zeleni in črni. HONOR 200 Lite je že na prodajnih policah pri vseh večjih mobilnih operaterjih po priporočeni maloprodajni ceni 329 evrov ter je na voljo v črni in turkizni barvi. HONOR 200 in HONOR 200 Pro že kmalu na slovenskem trgu. Za več informacij pa obiščite njihovo spletno stran.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si