Huawei Pura 70 Pro: Nova dimenzija elegance in moči

Res smo ga nestrpno čakali in sedaj je Huawei Pura 70 Pro končno tudi v Sloveniji, navdušujoč s svojim modernim dizajnom, zmogljivostmi in širokim naborom aplikacij. Pura simbolizira nov začetek v seriji »P«, združuje čistost in odpira nove perspektive s svojo drzno domišljijo.

 Vrhunska vizualna izkušnja

Zaslon Huawei Pura 70 Pro je prava paša za oči. 17,2-centimetrski (6,8-palčni) OLED zaslon ponuja živahne slike in natančno reprodukcijo barv, kar zagotavlja vrhunsko vizualno izkušnjo. S prilagodljivo hitrostjo osveževanja med 1 in 120 herci ter 1440-herčnim prilagajanjem svetilnosti zaslona, ki preprečuje utripanje, je vsak pogled na zaslon užitek. Zaslon je zaščiten s Kunlun steklom druge generacije, le-to pa je izjemno odporno proti praskam in poškodbam, kar vam omogoča brezskrbno uporabo v vseh situacijah.

Foto: Huawei

Prelomna tehnologija kamer

Huawei s sistemom XMAGE uvaja nove tehnologije kamer in obdelave fotografij. Glavna kamera Ultra Lighting s 50-milijonskim tipalom in nastavljivo zaslonko (f/1,4 do f/4,0) omogoča Ultra Speed Snapshot – fotografiranje predmetov, ki se gibljejo s hitrostjo do 300 km/h. Ta inovacija omogoča, da ujamete vsako podrobnost, ne glede na hitrost ali svetlobne pogoje.

48-milijonska kamera Ultra Lighting Macro s 3,5-kratno optično povečavo in svetlobno občutljivo zaslonko (f/2,1) je več kot idealna za fotografiranje predmetov, oddaljenih le 5 cm, tudi v slabih svetlobnih razmerah, kar vam omogoča ustvarjanje osupljivih makro posnetkov.

Foto: Huawei

Prefinjena estetika in inovativni dizajn

Huawei Pura 70 Pro ponosno nadaljuje tradicijo znamke Huawei v premikanju meja estetike in mobilne fotografije. Dizajn, zasnovan po principu Vane Design, vključuje trikotno izboklino s fotografskimi objektivi, ki se elegantno zlije s kovinskim robom in stekleno zadnjo stranjo. S to estetsko inovacijo Huawei ponovno dokazuje svojo sposobnost ustvarjanja naprav, ki so ne le tehnološko napredne, temveč tudi vizualno privlačne.

Dolga življenjska doba baterije in hitro polnjenje

Pura 70 Pro ponuja baterijo s kapaciteto 5.050 mAh, kar zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo. S 100-vatnim žičnim in 80-vatnim brezžičnim polnjenjem boste svoj telefon napolnili v hipu, zato boste vedno pripravljeni na akcijo. Ta zmogljivost vam omogoča, da ostanete povezani in produktivni ves dan, ne glede na to, kje ste.

Foto: Huawei

Neskončna kreativnost

Huawei Pura 70 Pro ni zgolj pametni telefon, je vaše okno v svet brezmejne ustvarjalnosti. Njegova revolucionarna tehnologija kamer vam omogoča, da zajamete vsak trenutek v izjemni kakovosti, medtem ko eleganten dizajn poskrbi, da je vaš telefon vedno v stilu. Ta prefinjena naprava združuje najboljše iz sveta fotografije in estetike, kar jo postavlja v sam vrh sodobne tehnologije.

Foto: Huawei

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si