HUMANIC ob 150-letnici odpira novo spletno trgovino

HUMANIC Slovenija slovesno odpira novo spletno trgovino humanic.net/si in obenem praznuje pomembno obletnico – 150 let.

Pred 150-leti je bila v Gradcu v Avstriji odprta manufaktura čevljev, ki jo je Daniel Heinrich Pollak poimenoval “Svetovna tovarna obutve”. Tako se je rodila blagovna znamka, ki je v svoji pestri zgodovini postala mednarodna uspešnica, danes znana milijonom kupcem po vsej Evropi.

Ljubezen do čevljev iz Avstrije pripoveduje zgodbe o veselju. V 150 letih je bilo prodanih pol milijarde parov čevljev: če to pretvorimo v korake in življenjske poti, v topla stopala in preplesane noči, v delovne ure in prijetne sprehode, se znajdemo med neskončnimi števili.

Duh časa od leta 1872, začetnik trendov po srcu: velike stvari in dogodki si zaslužijo praznovanje v velikem slogu. Po uspešnem obdobju storitve Click & Collect so se v jubilejnem letu pri HUMANICU nagradili z novim korakom digitalnega razvoja – spletno trgovino. Ljubitelji trendov, udobja in izražanja svojega stila lahko od sedaj tudi preko spleta odkrivajo popolno izbiro in naročijo v udobje svojega doma. Nudijo vam tudi brezplačno dostavo in brezplačna vračila. In to še ni vse – spletna ponudba zajema še širši nabor blagovnih znamk obutve, torbic in dodatkov.

Otvoritev novega igralca v slovenskem spletnem modnem svetu so pospremili tudi z veliko akcijo – FRANZ TEDEN MODE z -20 % na vse.

Ne zamudite izjemne akcije in praznujte skupaj z njimi!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si