Inovacija v osveževanju prostorov

Grazia vam predstavlja Puressentiel® Purifying pršilo za prostor z 41 eteričnimi olji, ki uniči kar 99,9 % virusov in bakterij v zraku ter odstranjuje neprijetne vonjave. Ker ni vseeno, kakšen zrak dihamo!

Razkuževanje rok je postalo del našega vsakdana. V preteklem letu in pol smo bili prisiljeni uporabljati različne izdelke za razkuževanje za zaščito našega zdravja in se lahko dobesedno na lastni koži prepričali, da tovrstna agresivna sredstva puščajo številne negativne posledice: suho, razdraženo kožo in pogosto še zelo neprijeten »bolnišnični« vonj.

Zato smo začeli posegati po izdelkih naravnega izvora, ki negujejo in varujejo našo kožo. Zanimanje za tovrstne izdelke, ki temeljijo na naravnih sestavinah, iz leta v leto narašča, zato je temu primerno tudi število ponudnikov oziroma proizvajalcev. Eden izmed njih je znameniti francoski družinski laboratorij Puressentiel, ustanovljen leta 2005, ki ustvarja izjemno inovativne rastlinske izdelke za zdravje in dobro počutje. Poslanstvo znamke je črpati najboljše iz narave na okolju prijazen in odgovoren način, da bo narava v svoji najčistejši obliki dostopna vsem.

Puressentiel je prvi laboratorij za aromaterapijo s popolnim spoštovanjem do ljudi in narave, izdelki pa vsebujejo 100 % čista, naravna, ekološka in veganska eterična olja. Delovanje narave in vonj eteričnih olj je tisto, kar vas bo pritegnilo pri izdelkih za razkuževanje rok in površin Puressentiel.

Zagotovo pa boste navdušeni tudi nad Puressentiel® PURIFYING pršilom za čiščenje zraka, ki v hipu uniči 99,9% bakterij in virusov.

Vsebuje patentirano formulo z 41 100 % čistimi in naravnimi eteričnimi olji, ki uničuje kar 99,9 % virusov in bakterij, čisti in poživi prostor, za seboj pušča svež, prijeten in naraven vonj ter ima znanstveno dokazano virucidno, fungicidno in antibakterijsko delovanje.

Pušča prijeten vonj po sivki, uporabljate pa ga lahko za čiščenje in osveževanje zraka v vseh zaprtih prostorih: v kuhinji, kopalnici, dnevni sobi, stranišču, pa tudi v pisarni, ordinaciji, v avtomobilu … V prostore vrača svežino in jih prijetno odišavi. Sprej vsebuje 100 % sestavin rastlinskega izvora ter je brez sintetičnih dišav in potisnih plinov.

Uporaba: Dva razprška dnevno naenkrat ali ob različnih priložnostih za prostore velikosti približno 12m2. Pršilko pri pršenju usmerite navzgor. Pustite, da učinkuje 30 minut, nato prostor prezračite.

Na voljo je ekskluzivno v spletni trgovini www.sophia.si, in sicer v dveh velikostih – 75 ml in 200 ml.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si