Jure Košir predstavil vrhunski izdelek

Kolagen je v zadnjem času med vse bolj priljubljenimi prehranskimi dodatki, ki ga je mogoče zaslediti vsepovsod. Izboljša lahko zdravje in kakovost življenja, uporaben pa je tudi pri posameznikih, ki zasledujejo aktiven življenjski slog. Ustanovitelj blagovne znamke kolagena Aaspire, ki je na voljo v spletni trgovini Shoppster, je nekdanji slovenski smučar Jure Košir, ki je s skupino strokovnjakov po oceni zdravnika, dr. Slavena Bajića, ustvaril vrhunski izdelek.

Razlogi za jemanje kolagena so različni, v zadnjem času pa vse bolj v ospredje stopa njegova vloga pri podpori zdravega življenjskega sloga. Kolagen je nepogrešljiv pri vseh ljudeh, tako preventivno kot kurativno, saj pomaga pri okrepitvi imunskega sistema in ohranjanju vitalnosti.

Na trgu je mogoče zaslediti poplavo kolagenskih produktov, razumevanje ljudi o pomenu kolagena pa je še vedno premajhno, opozarja dr. Bajić: »Ljudje si kolagen velikokrat predstavljajo preveč poenostavljeno. V človeškem telesu najdemo vsaj 16 različnih tipov kolagena. Tip I predstavlja najbogatejši in najmočnejši tip kolagena, ki oblikuje kosti, celi rane, daje koži elastičnost in preprečuje, da bi se tkiva trgala. Tip II gradi hrustanec in je glavni preprečevalec bolečih sklepov. Tip III skrbi za čvrstost in elastičnost kože, hkrati pa gradi tudi krvne žile in tkiva v srcu.« Dr. Bajić je analiziral seznam sestavin in formule kolagena Aaspire ter  ga označil za vrhunski produkt: »Vsebuje namreč optimalno peptidno kombinacijo vseh treh tipov bioaktivnega kolagena.« Poudarja pa tudi pozitiven vpliv kolagena Aaspire na imunski sistem, presnovo in celo mišično maso.

Kolagen, ki naredi razliko: Aaspire

Jure Košir je znan po uspešni športni karieri, ki priča o vrednosti trdnega dela in ambicij. Je tudi velik zagovornik zdravega življenja in poznavalec prehranskih dopolnil. Košir je del Shoppster družine, ki je največja integrirana spletna in TV trgovina v regiji, v bogato ponudbo pa so dodali tudi kolagen Aaspire. Ta je rezultat dela vodilnih strokovnjakov iz področja medicine in farmacije. Formula, ki je bila ključna pri nastajanju kolagena, je edinstvena in sestavljena iz sinergijskih sestavin. To pomeni, da je vsaka sestavina sicer zelo koristna že sama po sebi, združene pa ustvarijo sinergijski okvir znotraj telesa, ki pomaga pri učinkovitem delovanju. Aaspire vsebuje kolagen dveh vodilnih proizvajalcev kolagena na svetovni ravni, bogat pa je tudi z beljakovinami ter aminokislinami. Izvor sestavin je EU, kjer je kolagen tudi certificiran, narejen pa je v Sloveniji.

Shot kolagena za veliko energije

Dnevni odmerek velikosti 50 ml pakiranja vsebuje 10 gramov bioaktivnega kolagena tipa I, II in III, kar je edinstveno na našem tržišču. Bogat je z 18 aminokislinami, dodani pa so mu še ključni vitamini in minerali, kot so vitamin C, vitamin B, cink, kalcij, magnezij (za zdravje kosti in sklepov, gibljivost, mišično regeneracijo). Hialuronska kislina v odmerku povečuje elastičnost vezi in kože, zmanjšuje bolečine v sklepih, povečuje gibljivost tetiv, naravni antioksidanti (kot npr. izvlečka kurkume in črnega popra) pa v kombinaciji z vitamini krepijo imunski sistem. Vse to zadosti vsem dnevnim potrebam telesa po priporočilih Svetovne zdravstvene organizacije. Ima tudi ščepec dodane energije – z naravno obliko guarane in vitaminom B12 zmanjšuje utrujenost in dviguje raven energije. Vse to v privlačni in funkcionalni steklenički velikosti 50 ml, ki jo spijemo enkrat dnevno in je odličnega, naravnega okusa. Na voljo sta dva: limona-ingver in malina-ingver. To je kolagen, ki zares naredi razliko.

Nepogrešljiv pri doseganju najboljše zmogljivosti

Kolagen, ki je med sestavinami kolagena Aaspire, po rezultatih raziskav izboljša počutje po 90 dneh jemanja. Zaradi enostavnosti uporabe je kolagen popolna rešitev za boljši vsakdan, saj ga je enostavno vključiti v dnevno rutino, kadarkoli in kjerkoli.

Kolagen Aaspire je na voljo v Shoppsterjevi spletni trgovini.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si