Kaj vse se skriva v poletni številki revije GRAZIA?

Nove modne zgodbe in poletni trendi, “must-have” ličila za poletje, navdihujoči intervjuji, posebna GRAZIA HOME priloga in še mnogo več!

Novo številko krasi glasbena diva Senidah! Ne spreglejte krasne modne zgodbe, ki smo jo ustvarili v tržaškem hotelu Riviera & Maximilian’s.

Revija ima prvič posebno prilogo GRAZIA HOME. Kakšne trende za notranje oblikovanje napoveduje milanski Salon Del Mobile, kakšen naj bo skandinavski šik v naših domovih, kateri so naši poletni favoriti zunanjega pohištva… Vse to in še več v prilogi GRAZIA HOME, ki jo je pripravila Ana Ivančič, nekdanja urednica revije HOME.

Ne spreglejte pa tudi intervjuja z moškim meseca Matejem Zemljičem, pianistko Mateo Leko in ostalimi zanimivimi sogovorniki.

Modna porota tokrat ocenjuje videze iz kanske rdeče preproge, naša modna desetka pa je tokrat sestavljena iz dveh poletnih barv – modre in rumene. Tukaj so seveda tudi naši lepotni favoriti meseca ter izbor izdelkov, ki bodo poskrbeli, da poletni vetrič v laseh ne bo odpihnil kodrov.

PRELISTJATE NOVO ŠTEVILKO, KI IMA VEČ 180 STRANI!

SE BEREMO, DRAGE GRAZIJE!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si