Kate Middleton vedno prava Grazija!

Kate Middleton je vse od prihoda v britansko kraljevo družino 2011 ena izmed največjih modnih ikon, ki navdihuje ženske po celem svetu. Znana je po svoji ljubezni do elegantnih oblek midi dolžine z A-krojem in čevljev z visoko peto. Za še bolj prefinjen videz pa velikokrat rada doda klobuk, ki je postal že stalni del njene garderobe. Pogosto se odloči za žive barve ter potiskane vzorce, ki dodajo njenemu klasičnemu in ženstvenemu stilu kanček igrivosti. 

Kate Middleton je znana tudi po svoji zavesti o trajnostni modi in njenem prizadevanju za podpiranje trajnostnih praks v modni industriji ter skrbi za prihodnost okolja. Odloča se za oblačila lokalnih modnih oblikovalcev, ki uporabljajo trajnostne materiale – kot so Jenny Packham, Alexander McQueen, L. K. Bennett, itd. in s tem svetu predaja sporočilo o pomenu tovrstne modne industrije. Njen izjemno razkošen stil je popoln navdih za vse ženske, ki se navdušujejo nad elegantnim, prefinjenim in ženstvenim slogom. 

Pred nami pa je tudi že težko pričakovano kronanje Karla III., ki bo 6. maja. Valižanska princesa Kate Middleton bo zagotovo ponovno blestela!

GRAZIA že komaj čaka, da z vami deli utrinke z veličastnega dogodka. Tokrat pa je GRAZIA za vas poiskala nekaj njenih najboljših videzov, kraljica vseh pa še vedno ostaja poročna obleka oblikovalca Alexandra McQueen-a, kajne?

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si