Nesrin je ponovno osupnila na rdeči preprogi v Cannesu

Manekenka, igralka in vplivnica Nesrin Sanad je s svojimi vrhunskimi in skrbno dodelanimi videzi znova navdušila na rdeči preprogi na najprestižnejšem evropskem filmskem festivalu v Cannesu. Kot je poudarila tudi sama, stoji za tem velika ekipa, s pripravami na festival pa so začeli že 3 mesece nazaj. Stajlinge, s katerimi je navdušila, ter podrobnosti o njih si oglejte v nadaljevanju, tukaj pa si lahko preberete tudi ekskluziven intervju z Nesrin Sanad, ki ga je GRAZIA z njo imela že pred parimi meseci.

V čudoviti lila obleki se je Nesrin Sanad udeležila premiere filma “Monster”, ki je prejel tudi nagrado Queer Palm. Obleko znamke Labourjoisie je oblikoval Nadim Soudaiha, dolgo pot iz Kuvajta pa je obleka prepotovala že februarja. Labourjoisie je luksuzna blagovna znamka, s katero Nesrin sicer pozna že vse od leta 2012, ko je bila zanjo tudi model. Danes lahko s ponosno reče, da je tudi ena izmed njenih ambasadork.

Nesrin je nosila nakit znamke Jewelry by Toktam, v sodelovanju z Jean Marc showroomom in piar agencijo Amanqi iz Dubaja.

Videz je odlično dopolnila clutch torbica, znamke Iris Noble, luksuzne znamke s sedežem v Parizu, v sodelovanju z Jean Marc showroomom.

Izstopali so tudi čevlji Rene Caovilla, ki jih je oblikovala Kimia. To je ena izmed Nesrinih stilistk, ki ji je pomagala ustvariti nekaj njenih videzov. Spoznali sta se na snemanju L’Officiel Arabia v Dubaju, kjer se je Nesrin “zaljubila v njeno ustvarjalnost”.

Za njeno frizuro je poskrbel Patrick iz Patrick and Marcel salona iz Pariza. Patrick je njen najljubši frizer in del njene ekipe, ki vedno potuje z njo na vse filmske festivale in VIP dogodke. Kot pravi Nesrin, je “lasni in lepotni čarovnik, in ne le odličen, temveč tudi hiter in izkušen”.

Njen makeup je ustvarila Olga Godina, ki je ena redkih umetnic ličenja, ki ji Nesrin zaupa svoj obraz. Godina Worldwide, kot se imenuje Olgin Instagram profil, namreč dobro ve, kaj Nesrin pristaja in kaj izgleda dobro, glede na obleko, ki jo nosi. Tudi ona je del njene ekipe in z njo potuje na vsak filmski festival, VIP dogodek ter na snemanje modnih editorialov.

V dih jemajoči zlati obleki se je Nesrin Sanad udeležila premiere filma “Firebrand”, v katerem nastopata znana igralca Alicia Vikander in Jude Law. Njeno obleko je oblikoval Jad Adam, ob tem pa Nesrin pravi, da ne more mimo enega samega filmskega festivala, brez da bi nosila njegove kreacije. “Ve, kaj ženske hočejo in ve, kako oblikovati obleke glede na značaj žensk,” je povedala. “Spoznala sva se lansko leto v Cannesu in postala sva neločljiva prijatelja. Ponosna sem na to, da sem postala njegova muza,” je še dodala.

Nesrin je svoj videz popestrila z nakitom APM MONACO. “Leta 2016 sem se pridružila njihovi vse večji družini ambasadorjev. Vse od takrat me razvajajo z ljubeznijo in lepim nakitom,” je o njihovem sodelovanju povedala Nesrin.

Clutch torbica, ki jo je nosila, je znamke Roger Vivier, stilirala pa jo je Kimia, ena izmed Nesrinih stilistk.

Navdušila je tudi Cartierjeva ura Diamond Baignoire.

Za njeno pričesko je poskrbel Patrick iz Patrick and Marcel salona iz Pariza. Patrick je njen najljubši frizer in del njene ekipe, ki vedno potuje z njo na vse filmske festivale in VIP dogodke.

Naličila jo je umetnica ličenja Olga Godina, ki je ravno tako del njene ekipe in jo spremlja na filmske festivale, VIP dogodke ter na snemanja modnih editorialov.

V glamurozni obleki črne barve se je Nesrin udeležila premiere filma “La Passion De Dodin Bouffant”, v katerem nastopata Juliette Binoche in Benoît Magimel, prejel pa je tudi nagrado Prix de la Mise en Scène oz. nagrado filmskega festivala v Cannesu za najboljšega režiserja. Njeno obleko je oblikoval vrhunski modni oblikovalec Jean Fares, ki ga je Nesrin spoznala februarja na snemanju L’Officiel Arabia v Dubaju. Spoznala ju je njena stilistka Kimia, Nesrin pa se je zaljubila v njegove kreacije, dodelane do podtankosti. Takrat sta se tudi dogovorila za sodelovanje, Nesrin pa je v Cannesu predstavila njegovo čudovito delo.

Nesrin je nosila nakit luksuzne znamke La Marquise, v sodelovanju z Jean Marc showroomom in piar agencijo Amanqi iz Dubaja.

Čudovita rdeča torbica, ki jo je nosila, je znamke Roger Vivier, stilirala pa jo je Kimia, ena izmed Nesrinih stilistk.

Stajling je odlično dopolnila tudi Cartierjeva ura Diamond Baignoire.

Za njene lase je odlično poskrbel Patrick iz Patrick and Marcel salona iz Pariza. Patrick je njen najljubši frizer in del njene ekipe, ki vedno potuje z njo na vse filmske festivale in VIP dogodke.

Naličila jo je umetnica ličenja Olga Godina, ki je ravno tako del njene ekipe in jo spremlja na filmske festivale, VIP dogodke ter na snemanja modnih editorialov.

FOTO: Laurent Hou, Daniele Venturelli iz Getty Images

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si