Reper Ghali postal ambasador znamke United Colors of Benetton

Z izbiro milanskega reperja tunizijskega porekla je italijanska znamka prvič sklenila sodelovanje z umetnikom, ki uteleša temeljne vrednote United Colors of Benetton: multikulturalizem in medsebojna povezanost.

 

Foto: IG@benetton

Kapsulna kolekcija Ghali x United Colors of Benetton

Reper, ki slovi po značilnem mešanju glasbenih stilov, je eden najvplivnejših umetnikov svoje generacije. Kot uspešen glasbenik in navdihujoč umetnik je postal obraz blagovne znamke United Colors of Benetton. V okviru novega sodelovanja bo Ghali ustvaril kapsulno kolekcijo oblačil, ki bodo slavila skupne vrednote obeh strani.

Italijanska znamka se je tokrat prvič povezala z umetnikom, ki popolnoma uteleša vrednote modne hiše. Melodije in ritem njegovih pesmi so spoj orientalskih in elektronskih zvokov, medtem ko besedila govorijo o dialogu in povezovanju med različnimi narodi. Ghali ustvarja v treh različnih jezikih in sicer piše v italijanščini, francoščini ter arabščini.

 

“Občudujemo njegov slog, njegove ideje, njegov odnos,” pripomni Massimo Renon, izvršni direktor Benettona. “Navdušeni smo nad partnerstvom z velikim umetnikom, še posebej z njim, s komer si delimo enake vrednote in prepričanja.”

 

Foto: IG@benetton

 

 

“Vsaka priložnost za eksperimentiranje in bogatenje moje umetnosti me razveseli,” komentira Ghali. “Zelo sem ponosen in vesel, da sem dobil priložnost za snovanje kapsulne kolekcije za blagovno znamko, kot je United Colors of Benetton. To je velik izziv in komaj čakam, da se lotim dela!”

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si