Lorella Flego in Indira Ekič o njunem novem kozmetičnem odkritju

Lorella Flego in Indira Ekić sta izrazito omilili pigmentne madeže

Vas motijo pigmentni madeži na obrazu, ki so še posebej izraziti v toplejših mesecih? Tudi Lorello Flego in Indiro Ekić so, zato sta preizkusili novo revolucionarno linijo NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 proti pigmentnim madežem in navdušeno opazili izrazito izboljšanje videza kože, ki je postala bolj sijoča in enakomerna.

 

Lorello Flego je motil pigmentni madež nad ustnico_NIVEA Cellular Luminous630

 

Lorella Flego: »Žal mi je, da nisem imela teh izdelkov že v preteklosti«

Novinarka, modna urednica in televizijska voditeljica Lorella Flego se je tako kot številne ženske soočala z nadležnimi pigmentnimi madeži na koži. Zanjo je bil problematičen predvsem madež nad ustnico, ki je postal še posebej izrazit poleti. Že po dveh tednih uporabe seruma in dnevnega fluida NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 je opazila, da se je madež pošteno zmanjšal, njena koža na obrazu je postala veliko bolj sijoča, ten pa enakomernejši.

»Moja izkušnja z linijo NIVEA Cellular Luminous 630 je zelo pozitivna, pa ne le zaradi madeža nad ustnico, temveč tudi zato, ker je koža na obrazu postala veliko bolj sijoča in pridobila tisti lep, mladosten in zdrav ten, ki ga obožujemo vse. Zelo priporočam! Prav žal mi je, da nisem imela teh izdelkov že v preteklosti, saj bi si prihranila veliko pudra in nerodnih situacij pred kamero ali objektivom,« je povedala Lorella Flego.

 

Indira: »Na lastni koži lahko potrdim, da so kreme vrhunske«

Indira Ekić, umetnica ličenja, spletna vplivnica in nekdanja finalistka šova The Biggest Loser, se je odločila, da bo preizkusila serum in dnevni fluida NIVEA Cellular Luminous630 na svoji koži, ki je obremenjena z aknami, in na mamini koži, kjer so vidne starostne pege. Naredila je primerjavo med kožo pred uporabi izdelkov in po njej. Po osmih tednih redne uporabe je z navdušenjem opazila izrazito zmanjšane hiperpigmentacije po vnetih aknah, pri mami pa so se starostne pege posvetlile.

»Kot ste že številni opazili, je moja koža v zadnjem času drugačna – postala je poenotena in sijoča. Izdelke NIVEA Cellular Luminous630 sem želela preizkusiti na svoji in mamini koži in sedaj lahko potrdim, da so te kreme res vrhunske,« je povedala Indira Ekić.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si