Kiehl’s predstavlja revolucionarno formulo z retinolom

Kiehl’sov prvi serum z retinolom, zasnovan za vsakodnevno uporabo

Za dermatologe je retinol zaradi njegove edinstvene in klinično dokazane sposobnosti vidnega zmanjšanja gub in drugih ključnih znakov staranja, ki je rezultat močnejše obnove površinskih slojev kože in povrnitve gostote ter čvrstosti kože, sveti gral med sestavinami za nego kože. Zaradi svoje moči lahko namreč izdelki, ki vsebujejo retinol, povzročijo tudi različne neprijetne neželene učinke, vključno s suhostjo, vidno rdečino in luščenjem, posebej v zgodnjih fazah uporabe. V večini primerov je treba izdelke z retinolom vnesti v rutino nege kože postopoma oziroma s spreminjanjem njegove moči: da bi opazili njegov preobrazbeni učinek, se mora koža najprej nanj navaditi. Brez strokovnih nasvetov lahko ta postopek uporabnika zmede, mu povzroči nelagodje in ga spravi v slabo voljo.

V ta namen Kiehl’s ponosno predstavlja Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum, inovativni pristop k retinolu, zasnovan v obliki natančnega dnevnega odmerka, ki zagotavlja viden učinek v boju proti staranju.

Formula se ponaša s klinično učinkovitostjo, ki je opažena pri 100 % uporabnikov v obliki zmanjšanih gub, pri 90% uporabnikov v obliki večje čvrstosti in 94 % uporabnikov v obliki izboljšane teksture kože v 12 tednih uporabe.

Kielh‘sova najnovejša inovacija v obliki seruma, navdihnjena z medicinsko znanostjo „mikrodoziranja”, oziroma uporabo močnih sestavin v majhnih in natančnih odmerkih, vsebuje skrbno zasnovan odmerek retinola, ki deluje z neprekinjenim spodbujanjem obnove površinskih celic kože. Z vsakim odmerkom dnevne količine potrebne moči se nove celice postopoma prebijajo na površino in koži zagotovijo svež ter obnovljen videz.

Poleg močne sestavine, čistega retinola, Kiehl’sova najnovejša inovacija v formuli vsebuje tudi ceramide in peptid, da bi okrepila kožno pregrado in povečala tolerantnost kože na retinol že od prve uporabe.

Kiehl’sova globalna znanstvena direktorica dr. Nancy Ilaya pojasnjuje: »Naše raziskave so pokazale, da sta za učinkovitost izdelkov za nego kože ključnega pomena doslednost in upoštevanje navodil. Zasnovati smo želeli izdelek z retinolom, ki bi se lahko od začetka uporabljal vsak dan in bi imel hkrati močen učinek v boju proti staranju. Da bi nam to uspelo, naša formula vsebuje peptid za dodatno podporo in ohranitev učinka obnove kože, ki jo omogoča retinol, ter ceramide, ki sprostijo potrebne lipide kožne pregrade in tako pomagajo zgraditi toleranco na retinol in preprečiti izsušitev. Tako je mogoče koži učinkovito zagotoviti natančen odmerek retinola za začetek doseganja prednosti njegove uporabe brez prekomerne pospešitve obnove celic kože ali poškodovanja kožne pregrade. Rezultati vključujejo kar največjo učinkovitost retinola s kar najmanjšim občutkom nelagodja ali brez njega.«

Ta nežna formula s ciljno usmerjenim delovanjem se lahko uporablja čez dan in zvečer in je primerna za vse tipe kože, tudi občutljivo. Za najboljše rezultate pri uporabi preprosto nanesite en odmerek seruma na čisto kožo in nato še vlažilno kremo, čez dan pa tudi kremo s širokim spektrom zaščite pred soncem s prilagojenim zaščitnim faktorjem. Izdelek je mogoče uporabljati tudi na drugih predelih, kjer so vidni znaki staranja kože, vključno s predelom okrog oči, vratom, dekoltejem in zgornjim delom pesti. Uporablja se lahko tudi po ali pred nanosom drugih Kiehl’sovih serumov in vlažilnih krem.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si