Ko izginejo celo pigmentni madeži

Revolucionarno odkritje proti pigmentnim madežem

Pigmentni madeži na obrazu so moteči za številne ženske. Nastanejo zaradi neenakomerne tvorbe melanina kot posledica nezaščitene izpostavljenosti soncu, staranja, vnetij kože (akne) ali zaradi hormonskih sprememb. Pri znamki NIVEA so v desetih letih iskanja rešitve za pigmentne madeže preizkusili 50 tisoč molekul. Izkazalo se je, da je molekula številka 630 posebej učinkovita: to revolucionarno odkritje je pomenilo rojstvo učinkovine LUMINOUS630® ter seruma in dnevnega fluida NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 proti pigmentnim madežem, katerih učinki so vidni že po širih tednih, po osmih tednih pa je za 50 odstotkov zmanjšana intenzivnost pigmentnih madežev.* Izdelka delujeta na dveh ravneh: obstoječe pigmentne madeže posvetlita in jih zmanjšata, hkrati pa preprečujeta nastanek novih. S tem ustvarjata videz enakomerne in sijoče polti.

 

Lorella Flego: »Žal mi je, da nisem imela teh izdelkov že v preteklosti«

Novinarka, modna urednica in televizijska voditeljica Lorella Flego se je tako kot številne ženske soočala z nadležnimi pigmentnimi madeži na koži. Zanjo je bil problematičen predvsem madež nad ustnico, ki je postal še posebej izrazit poleti. Že po dveh tednih uporabe seruma in dnevnega fluida NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 je opazila, da se je madež pošteno zmanjšal, njena koža na obrazu je postala veliko bolj sijoča, ten pa enakomernejši.

 

»Moja izkušnja z linijo NIVEA Cellular Luminous 630 je zelo pozitivna, pa ne le zaradi madeža nad ustnico, temveč tudi zato, ker je koža na obrazu postala veliko bolj sijoča in pridobila tisti lep, mladosten in zdrav ten, ki ga obožujemo vse. Zelo priporočam! Prav žal mi je, da nisem imela teh izdelkov že v preteklosti, saj bi si prihranila veliko pudra in nerodnih situacij pred kamero ali objektivom,« je povedala Lorella Flego.

 

V štirih tednih do sijoče, enakomerne polti

Kar 91 odstotkov žensk je potrdilo učinkovitost zmanjšanja pigmentnih madežev po zaslugi linije NIVEA CELLULAR LUMINOUS630. Linija NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 proti pigmentnim madežem združuje intenzivni serum NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® proti pigmentnim madežem s patentirano učinkovino LUMINOUS630® z vitaminom E in hialuronsko kislino, ki aktivira in spodbuja celice, da znova tvorijo več lastne hialuronske kisline, ter matirni dnevni fluid NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® ZF 50 proti pigmentnim madežem, ki idealno dopolnjuje intenzivni serum, kožo dodatno navlaži in zaščiti pred vplivi UVA- in UVB-žarkov. Izdelki so primerni za vse tene in tipe kože, tudi za občutljivo kožo.

 

Lorelli Flego je žal, da ni že prej imela možnosti uporabljati izdelkov NIVEA Cellular Luminous630

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si