ODKRIJTE LANCÔME IZKUŠNJO

LANCÔME ABSOLUE NEGA OBRAZA – Kjer se znanost sreča z lepoto

V sodelovanju z parfumerijo Maxi v Ljubljani, blagovna kozmetična znamka Lancôme, predstavlja novo obdobje v negi kože. Lancôme predstavlja svojo kabino za nego kože Absolue: nov način predstavitve znamenitih izdelkov in vrednot blagovne znamke z več kot 86-letno tradicijo. Lancôme je ekskluzivno v izbrani poslovalnici Maxi fashion, ustvaril kotiček, kjer lahko v popolni zasebnosti, ob zvezdnatem nebu, uživate v enourni vrhunski negi obraza z njihovo linijo izdelkov Absolue Premium.

Ekskluzivna nega Lancôme z vrhunsko linijo Absolue združuje razkošno izkušnjo in izjemno nego kože: vaši koži zagotavlja profesionalno nego, sprosti vaše čute in kožo revitalizira.

Absolue je najbolj prestižna linija Lancôme izdelkov za nego kože. Sestavine in formule so razvili z znanostjo in zagotavljajo visoko kakovostno nego, ki obnavlja in preoblikuje kožo. Kombinacija dragocenih formul in profesionalnih tehnik masažnih gibov naredi vsak tretma prestižen trenutek, ki bo razveselil vaše čute.

O SAMI NEGI

Ekskluzivna nega Absolue združuje izjemno regenerativno moč sestavin z maksimalno učinkovitostjo. Prežeta je z močjo linije izdelkov Absolue, obogatenih z izvlečkom vrtnice, ki delujejo na regeneracijo kože. Neverjetna tekstura in dišava v kombinaciji z masažnimi potezami bosta odlično razvajali vas in vašo kožo.

Zasnova kabine vam omogoča popolno zasebnost in udobje. Med enournim terminom se stekla v kabini zasenčijo in lahko se osredotočite na popoln počitek in sprostitev. Ta sproščujoča izkušnja z izdelki Absolue, ki jih navdihuje znanost o dolgoživosti kože, vašemu obrazu povrne revitaliziran, sijoč in svež videz ter izboljšan ten kože. Tretma vključuje tudi diagnozo kože in priporočilo za negovalno rutino ter rahlo ličenje po tretmaju.

VEČ O ABSOLUE LINIJI

Od leta 1965 je nego kože Absolue navdihnila narava in izboljšala znanost. Vsak izdelek te linije uteleša vrednote Lancôme: odličnost, visoko učinkovitost, napredno tehnologijo in strast do vrhunske nege kože.

Izdelki Absolue delujejo na vidnost znakov staranja, da razkrijejo kožo mlajšega videza. Formule iz te linije vsebujejo ekskluzivne aktivne sestavine vrtnice Lancôme, ki ima edinstveno regenerativno moč. Navdušil vas bo ne le vonj vrtnice, temveč tudi tekstura, ki se stopi na dotik in se takoj vpije v kožo za maksimalno učinkovitost.

RAZVAJAJTE SE IN REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN

Ekskluzivno v Maxi fashion lahko obiščete kabino Lancôme Absolue in se sprostite s posebnimi, profesionalnimi izdelki za nego kože.

Svoj termin lahko rezervirate:

– na telefonski številki Maxi fashion 030-710-019

Na tretma Absolue se lahko naročite med 9:00 in 20:00 uro. 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si