Konci tedna z LEGO Masters, Vražjimi damami in Jamesom Bondom

Na Planetu bomo lahko ob sobotah in nedeljah ob 17. uri uživali ob neverjetnih stvaritvah mojstrov legokock v oddaji LEGO Masters, nedeljske večere v oktobru pa bo krojil najbolj znani tajni agent vseh časov, James Bond.

V tekmovalni resničnostni oddaji LEGO Masters se bodo navdušenci nad legokockami pomerili v izzivih, v katerih morajo na določeno temo in v določenem času zgraditi izvirno stvaritev iz legokock. Neverjetno in domišljije polno oddajo vodi igralec in komik Will Arnett, sodnika sta oblikovalca Amy Corbett in Jamie Berard iz podjetja LEGO Group, videli pa bomo tudi več posebnih gostov. V vsaki epizodi morajo dvojice tekmovalcev sestaviti strukturo iz raznovrstnih legokock in drugih gradnikov, ki bo ustrezala ustvarjalnim in praktičnim ciljem posameznega izziva. Oddaja LEGO Masters bo prvič na Planetu v soboto, 2. oktobra, spremljali pa jo bomo lahko vsako soboto in nedeljo ob 17. uri.

V soboto ob 20.45 si bomo lahko premierno ogledali tudi resničnostno oddajo The Real Housewives Slovenija: Vražje dame, v kateri bomo spremljali šest temperamentnih in samostojnih dam med njihovimi vsakdanjimi opravili, skupnimi večerjami in odkritimi pogovori.

Ob nedeljah nas bo medtem v svojo družbo povabil najbolj znan tajni agent vseh časov, James Bond. Ciklus filmov agenta 007 se v nedeljo ob 19. uri začne s filmom Dr. No, ob 21.15 pa bo na sporedu še film Vse in še svet (The World is Not Enough). Naslednje štiri nedelje v oktobru se bodo zvrstili še filmi Iz Rusije z ljubeznijo (From Russia With Love), Umri kdaj drugič (Die Another Day), Goldfinger, Casino Royale, Operacija Grom (Thunderball), Kvantum sočutja (Quantum of Solace), Samo dvakrat se živi (You Only Live Twice) in Skyfall, s filmi z Jamesom Bondom pa se bomo družili tudi v novembru.

Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na Youtube in na Facebook strani Planeta, zamujene dele pa bomo lahko spremljali tudi na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si