Prestižna blagovna znamka čajev, ki jo pozna ves svet, na voljo tudi v Sloveniji

Ker je GRAZIA prava ljubiteljica dobrih čajev, vam z veseljem sporoča, da je podjetje Qubik caffè ob skorajšnji 1. obletnici odprtja prodajno-razstavnega salona v Ljubljani v svoj prodajni program uvrstilo luksuzne čaje Alveus. Gre za izključno najboljše sestavine čajev brez uporabe umetnih gnojil in pesticidov ter z organsko pridelavo. Nabor izjemnih čajnih mešanic je na voljo tako končnim kupcem kot podjetjem in segmentu kavarn, barov ter restavracij.

V pasaži ljubljanskega Maximarketa, v kratkem pa tudi v spletni trgovini, so na voljo izbrane čajne mešanice prestižnega nemškega proizvajalca Alveus. Gre za kultno blagovno znamko s 15-letno tradicijo, ki slovi tudi po vrhunskem dizajnu embalaže in čajnih vrečk. Blagovna znamka je obenem zavezana tako strogi zakonodaji glede organske oziroma ekološke pridelave čajev kot tudi pravični trgovini s čaji. Zanimivost Alveusa je tudi ta, da vsako sestavino, ki jo podjetje uvrsti v prodajni program, osebno izbere lastnik in direktor, Daniel Trenk, oziroma člani njegove družine. Gre torej za podobno metodologijo kot v podjetju Qubik caffè, kjer vodstvo samo preverja vzorce surove in pražene kave, avtorizira lote in nakupe.

V Qubik caffèju so veseli sodelovanja z Alveusom, saj podjetje izjemno skrbno izbira svoje partnerje na posameznih trgih, Slovenija pa je 62. država sveta, kjer je čajne mešanice Alveus mogoče kupiti tudi v klasični trgovini oziroma jih okusiti v izbranih kavarnah, barih in restavracijah.

»Odločitev za umestitev čajev v prodajni program je odziv na potrebe trga oziroma naših partnerjev, ki opažajo, da Slovenci vedno bolj cenimo kakovostne čajne mešanice, njihovo organsko poreklo, obenem pa je tudi kultura pitja čaja na visoki ravni. Pri izbiri dobavitelja smo se, enako kot pri kavi, osredotočili najprej na najvišjo možno kakovost osnovne sestavine, potem pa tudi na nabor artiklov,« je dejal Igor Kobal, direktor podjetja Qubik caffè. »V našem salonu v Ljubljani in kmalu tudi v spletni trgovini bodo kupci našli veliko vrst vrhunskih čajnih mešanic v prelepi embalaži, gre pa večinoma za zelene, črne, sadne, zeliščne in rooibos čaje, pa tudi visokokakovostno matcho, ki je vedno bolj priljubljena.« 

Qubik caffè se bo pri prodaji čajev Alveus aktivno osredotočil tudi na podjetja, saj so prepričani, da je vrhunska mešanica čajev v luksuzni darilni embalaži lahko tudi čudovito darilo poslovnim partnerjem ali zaposlenim, medtem ko so t. i. segmentu HoReCa (Hotels, Restaurants, Catering) namenili posebna, večja pakiranja za večkratno uporabo.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si