Konec iskanja popolnih tekaških copat

Modni, udobni in najidealnejši tekaški copati. Za popolne začetnike in strastne tekače!

Eden izmed tehnološko in slogovno najbolj dovršenih copat je rezultat prepleta znanosti in eksperimentiranja ter prinaša neverjetno udobje in zadovoljujoč občutek, ki se ga ne da opisati z besedo.

 

Fashionista Lili Žagar v nežno roza modelu ZX 2K Pure

 

Tekaška tehnologija in sodobna estetika

ZX 2K Pure je rezultat uporabe najnaprednejših elementov tekaške tehnologije in sodobne estetike, ki pritegne pozornost na modnih ulicah. Vpadljiv mrežast zgornji del je dopolnjen z varjenimi plastmi, ki na prstnem delu nudijo dodatno zaščito, ter s prepletajočim sistemom zavezovanja in detajli adidasovih kultnih treh črt. V podplatu najdemo tehnologijo Boost™, ki prinaša vrhunsko stiskljivost, na peti po posebno TPU zaščito, ki gležnju nudi dodatno oporo.

Znanost, ki se skriva za copatom

V izdelavo copata je bilo vloženih več ur eksperimentiranja, zato so adidasovi strokovnjaki znanost za copatom poimenovali kar ZXience. Center ZXience združuje vse, kar je nenavadno zadovoljivo, se podaja v neznane sfere užitka in ustvarja čisto zadovoljstvo skozi vrsto igrivih demonstracij. V ZXience so se v sklopu aktivacije na družbenih omrežjih podali tudi številni znani slovenski obrazi, kot sta pevca Žan Serčič in Nika Krmec, raper Nipke ter spletna vplivneža Žiga Kukovič in Noka Žujo,

This slideshow requires JavaScript.

 

Brezmejnost barvne palete

Copat ZX 2K Pure premika meje adidasovega oblikovalskega jezika in je na voljo v večno atraktivnih barvnih kombinacijah, kot so siva, roza in bež, siva, oranžna in bela, črna, bela in oranžna ter številne druge. Za oblikovanjem popolnega copata se skriva veliko preizkušanja, stiskanja ter raztegovanja materialov in kombiniranja odštekanih barv.

Svojo barvno kombinacijo copat ZX 2K Pure lahko izberete v adidas shopu ter v  trgovinah Buzz in The Athleteʼs Foot po Sloveniji. #adidasZX

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si