Korejske lepotne gurujke razkrile trik za mladosten videz kože

Azijski vodni popnjak oziroma Centella asiatica ERBORIANU pomeni to, kar Koreji pomeni farmakopeja: je popolnoma nenadomestljiv. Pravijo mu tudi tigrova zel, ker naj bi se po legendi ranjeni tigri valjali po njegovih listih, da bi izkoristili njegove blažilne lastnosti.

Po mnenju Korejcev ima ta rastlina oziroma supersestavina izvrstne blažilne lastnosti. Zdaj so njene dobrobiti na voljo tudi v novih izdelkih za dvojno čiščenje obraza. ERBORIAN predstavlja čistilno olje Centella in čistilni gel Centella, ki združujeta vso moč in učinkovitost te super sestavine.

 

Foto: @erborian

 

ENO OLJE, EN GEL, DVA KORAKA Z ISTIM CILJEM: POPOLNOMA ČISTA KOŽA

Po mnenju Korejcev ima rastlina Centella asiatica ali azijski vodni popnjak izvrstne blažilne lastnosti. Tudi korejska kozmetika ERBORIAN verjame v moč te supersestavine, ki jo odslej najdete tudi v srcu novega čistilnega olja Centella. To ultranežno čistilno olje odstrani make-up (tudi vodoodporni), odvečni sebum in nečistoče, pri tem pa ohrani naravno navlaženost kože. Formula, obogatena s hranilnimi rastlinskimi olji, kožo pomiri, navlaži in sprosti. Lahkotno olje se v stiku z vodo spremeni v mlečnat losjon, ki hitro odstrani make-up, za seboj pa ne pusti mastnega preostanka.

Prijetna formula čistilnega gela Centella nežno očisti kožo in z nje odstrani nečistoče, pri tem pa ohrani naravno navlaženost kože in ne povzroči občutka zategovanja. Koža je nemudoma videti globinsko očiščena in bolj sijoča, na otip pa je bolj sproščena.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Spletna trgovina

www.erborian.si

Na voljo tudi v izbranih poslovalnicah:

Müller • Maxi • Nama

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si