Lošinj Hotels & Villas predstavlja serijo kulinaričnih dogodkov z Michelinovim chefom Michaelom Gollenzom, ki vodi restavracijo Alfred Keller v Boutique Hotelu Alhambra na Lošinju. Chef Gollenz s svojimi inovativnimi krožniki, ki jih zaznamujejo francoske tehnike in lokalne sestavine, odpira novo poglavje v kulinariki. Jesen 2024 bo tako polna edinstvenih večerij, na katerih bodo združene trajnostne prakse, umetnost kuhanja in odlična vina.
V Ljubljani, Zagrebu in po Hrvaški bo Gollenz sodeloval s priznanimi kuharji, kot so Marija Mandarić v restavraciji Noel ter družina Rajh v Gostilni Rajh, s katerimi bo ustvarjal večerje štirih rok. Gostje bodo lahko uživali v krožnikih, kjer se prepletajo okusi lokalnih in sezonskih sestavin z naprednimi tehnikami nič-odpadne filozofije.
Če ste ljubitelj izjemnih okusov in vrhunske kulinarike, ne zamudite priložnosti, da chefa Gollenza doživite v živo:
- 6. november 2024 – Gala dogodek Gault & Millau, Zagreb
- 7. november 2024 – Večerja štirih rok, Gostilna Rajh, Slovenija
- 23. november 2024 – Večerja štirih rok, Noel, Zagreb
- 26. november 2024 – Posebni dogodek z Gašperjem Puhanom, Ljubljana
- 4.–6. december 2024 – HOW Festival, Zadar
Chef Michael Gollenz je v treh letih na Lošinju vzpostavil tesne vezi z lokalnimi pridelovalci, kar mu omogoča ustvarjanje jedi, ki odsevajo bogato dediščino otoka. S svojo restavracijo Alfred Keller je prejel Michelinovo zvezdico in Gault & Millau nagrado, kar potrjuje njegovo predanost inovativnosti in vrhunski gastronomiji.
Lošinj Hotels & Villas vabi vse ljubitelje kulinarike na nepozabno gastronomsko popotovanje, kjer se združujejo prestižna kuhinja, razkošno bivanje in naravne lepote otoka Lošinj.