Lancome predstavlja nove izdelke, ki vašo kožo obnavljajo hitreje, kot ona kaže znake staranja!

Trideset let potem, ko je Lancome leta 1992 na trg dal izdelek Rénergie, je sedaj tu novo obdobje visoko zmogljive nege kože, ki zagotavlja znatno izboljšanje polnosti kože, učinkuje na guber ter zmanjšuje temne lise: Rénergie H.C.F. triple serum in  H.P.N. 300-peptide cream. Po več kot dveh letih razvoja, več kot 250 preizkusih formulacij, več kot 500 nadzorih kakovosti in testiranj na več kot 770 ženskah so pri Lancomu našli način, da se vaša koža obnavlja hitreje, kot ona kaže znake staranja!

Pionirska formula, ki v enem trojnem odmerku združuje aktivne sestavine, za katere je znano, da imajo komplementarne in sočasne učinke na kožo, vendar so prej veljale za nezdružljive: hialuronska kislina, C+niacinamid in ferulična kislina.

Ženske opazijo izboljšanje splošnega videza kože že v enem tednu, v dveh, štirih in osmih tednih pa še boljše rezultate. Tako učinkovit, vendar tako negovalen: devet od desetih žensk v ZDA, Franciji in na Kitajskem se je strinjalo, da želi uporabljati serum Rénergie H.C.F. Triple Serum namesto ali poleg svojega trenutnega seruma.

Novo razumevanje in pristop k negi proti znakom staranja kože!

Zapletena mreža zgradbe kože se spreminja  v odvisnosti od starosti in življenjskega sloga. S staranjem se povrhnjica tanjša, dermalno-epidermalni stik pa postaja bolj raven. Na povrhnjici se pojavijo druge pomembne spremembe, saj gradniki, kot so kolagen in elastična vlakna, postanejo manj številčni, spremenjeni in slabše organizirani.

3 ČUDODELNIKI V RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUMU:

HIALURONSKA KISLINA: Pridobiva se s postopkom fermentacije s pomočjo biotehnologije in zelene kemije. Hialuronska kislina absorbira 1000-krat več vode kot njena lastna teža ter tako pomaga zgladiti in napolniti kožo z vlago. Ta hialuronska kislina naslednje generacije zagotavlja izboljšano prodiranje v kožo in remanenco (v koži ostaja 13-krat dlje v primerjavi s standardno hialuronsko kislino). Njene  sposobnosti delovanja proti gubam so bile dokazane in vivo.

C+NIACINAMID: Derivat vitamina C in niacinamid (vitamin B3) prispevata k uravnavanju tena kože ter delujeta proti temnim madežem. Niacinamid pomaga pomiriti kožo, medtem ko preprečuje pigmentacijo. Derivat vitamina C poskrbi za enakomeren ten.

FERULIČNA KISLINA: Ta 99-odstotno čista rastlinska sestavina je pridobljena iz riževih kalčkov ali otrobov z uporabo zelene kemije. Kot močan antioksidant nevtralizira škodo, ki jo povzročijo prosti radikali ter tako kožo zaščiti pred staranjem. Z krepitvijo kožne pregrade ferulična kislina prav tako pomaga izboljšati kakovost kože.

Te tri dermokozmetične aktivne sestavine sestavine so združene z glukopeptidi iz izvlečka lanenega semena, ki je prepoznavno gonilo učinkovitosti linije Rénergie. Ta aktivni izvleček lanenega semena vsebuje izjemno veliko peptidov in oligosaharidov: 33 % peptidov, ki krepijo kožno pregrado in podpirajo vlaženje kože, 45 % oligosaharidov (sestavljenih sladkorjev vključno z glukozo, ki izboljšujejo strukturo kože). Ti dve aktivni frakciji delujeta na različne plasti kože in sta bistvena gradnika za preoblikovanje in pomlajevanje kože.

NOVA KREMA ZA SUHO KOŽO H.P.N. 300-PEPTIDE RICH CREAM:

Ta inovacija v eni formuli mojstrsko koncentrira več kot 300 vrst peptidov in 2 dveh drugih znamenitih učinkovin:

Hialuronska kislina: na osnovi fermentiranja, pridobivamo jo s pomočjo biotehnologije. Hialuronska kislina vpije 1000-kratno lastno maso vode, kar pomaga gladiti in ponovno napolniti kožo. Hialuronska kislina podjetja Lancôme prinaša izboljšano penetracijo kože ter dodatne prednosti za odpravo gubic in grobe kože.

300 vrst peptidov: Ultra koncentrirana in močna kombinacija 300 vrst naravnih peptidov spremeni strukturo kožo za večjo čvrstost in elastičnost ter manj gub.

Niacinamid (ali vitamin B3): Gladi kožo, prispeva k upravljanju kožnega tona in pomaga odstranjevati temne madeže, tako da zavira prenos melanosomov iz melanocitov v keratinocite.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si