Kako nekirurško do mladostnega in sijočega videza?

Predstavljajte si, da bi lahko z enim nekirurškim tretmajem z obraza izbrisali utrujenost, dehidracijo, drobne linije, brazgotine ter neenakomeren ten in teksturo – in to za 15 mesecev!

Sodobna estetska medicina ponuja široko paleto tretmajev, ki hitro sledijo inovacijam na področju tehnik in materialov. Vse podrobnosti o tretmaju, ki ima že skoraj 20-letno klinično uporabo in izkušnje, nam je zaupal Ernest Novak, dr. med., specialist kirurg.

Kateri tretma vas trenutno najbolj navdušuje?

Navdušen sem nad Restylane Skinboosterji, ki omogočajo izjemno hidracijo in napetost kože. Gre za tretma s hialuronsko kislino, ki jo injiciramo tik pod kožo, kar spodbuja proizvodnjo kolagena in elastina ter ohranja kožo napeto, elastično in hidrirano. Učinki so vidni skoraj takoj in trajajo do 15 mesecev, kar je nadpovprečno dolgo za estetske tretmaje.

Kdaj je pravi čas za ta tretma?

S tretmajem lahko začnemo pri zgodnjih tridesetih, vendar je učinkovit tudi kasneje. Pomaga vzdrževati hidracijo in odpravlja drobne gube, kjer filerji ne zadostujejo. Primeren je za vse starosti, saj osveži kožo in ji povrne mladosten sijaj. Tretma je še posebej koristen v zrelih letih, ko koža postane bolj občutljiva na zunanje vplive in klimatske spremembe. Staranju sicer ne moremo ubežati, pa vendar lahko v starejša obdobja zakorakamo zadovoljni s svojim videzom.

 

 

Kako tretma deluje pri zmanjševanju drobnih linij in gub?

Tretma s Skinboosterji globinsko navlaži in rahlo napne površino kože, s čimer odpravi drobne linije. Hialuronska kislina v tretmaju spodbuja naravno proizvodnjo kolagena, kar dolgoročno izboljša strukturo in elastičnost kože. Rezultati so vidni takoj po injiciranju, končni pa se izrazijo po enem tednu, ko se material popolnoma integrira v tkiva. Koža postane gladka, napeta in mladostna.

Kako poteka tretma in okrevanje?

Tretirano področje namažemo z anestetično kremo, nato injiciramo Skinbooster tik pod kožo, pri čemer je zelo pomemben način: tretma mora biti čim bolj enakomerno razporejen. Homogeno razporejenost omogoča posebna in patentirana brizgalka, z t. i. ‘klik sistemom’. Sam postopek je skoraj neboleč, saj se uporabljajo zelo tanke iglice. Po tretmaju se lahko pojavi blaga rdečica ali manjše modrice, ki jih zlahka prekrijete z ličili. Okrevanje je minimalno, zato se k vsakodnevnim aktivnostim lahko vrnete takoj. Postopek je hiter, traja le nekaj minut, učinki pa so dolgotrajni.

Kako se razlikuje v primerjavi s preostalimi podobnimi produkti za ohranjanje mladostne kože?

Razlika med Restylane Skinboosterji in preostalimi podobnimi produkti je ogromna! Restylane Skinboosters vsebuje zamreženo hialuronsko kislino, kar zagotavlja dolgoročne rezultate – do 15 mesecev. Tretmaja ni potrebno pogosto obnavljati, saj je zamrežena hialuronska kislina stabilnejša in se počasneje razgrajuje, kar pomeni, da rezultati trajajo dlje. To zagotavlja najboljši rezultat za vaš denar in manj pogoste obiske pri specialistu. Izjemna učinkovitost tretmajev s Skinboosterji omogoča odlične rezultate pomlajevanja tudi na področjih, kjer drugih učinkovitih metod praktično ni. Tretma je še posebej priporočljiv na predelih, ki so najbolj izpostavljeni soncu – to so vrat, dekolte in roke.

Kako zadovoljni so pacienti?

Zadovoljstvo pri pacientih je zelo visoko. V prvi vrsti zato, ker je efekt takoj viden, predvsem pa dolgotrajen. Pacienti izpostavljajo tudi to, da zadostuje že en obisk, kar potrjuje uspešnost tretmaja, ki je na trgu že skoraj 20 let.

Več na: kirurgija-novak.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si