Pomirjujoča in podnebno nevtralizirana nega obraza

NIVEA je poskrbela, da bo to jesen vaša koža pomirjena, lepa in negovana z novima izdelkoma za obraz NIVEA Naturally Good z organskim konopljinim oljem. Novo pomirjujočo nego so ustvarili z mislijo na okolje, saj sta izdelka podnebno nevtralizirana – brez sklepanja kompromisov pri učinkovitosti.

NIVEA je tako dodala liniji NIVEA Naturally Good z 99 odstotki sestavin naravnega izvora dva nova izdelka, in sicer pomirjujočo dnevno in nočno kremo z organskim konopljinim oljem. Organsko konopljino olje, ki vsebuje kar 21 aminokislin, poskrbi za globinsko nego in pomirjujočo zaščito v lahki formuli za naravno lep videz vseh tipov kože. Koža bo znova mehka, gladka in zdravega sijaja ter nič več groba na otip.

Odkrijte obnovitveno moč konoplje

Konoplja je zaradi svojih negovalnih in pomirjujočih lastnosti že več kot 1800 let eno izmed najpomembnejših zelišč tradicionalne kitajske medicine. Konopljino olje kožo pomiri in neguje, da je lepa in zdravega videza. NIVEA v novi dnevni in nočni kremi Naturally Good uporablja organsko pridelano in certificirano konopljo iz Nemčije in Kanade. Olje semen konoplje, bogato z omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami, je pridobljeno s tehniko hladnega stiskanja, s čimer se zaščitijo in ohranijo vse aktivne sestavine. 

Prvi okoljsko nevtralen izdelek za nego obraza

Izdelki za nego obraza NIVEA Naturally Good so prva podnebno nevtralizirana linija, ki jo na trg daje hamburško podjetje za proizvodnjo izdelkov za nego kože. Inovacija na področju embalaže, ki prinaša bistveno zmanjšanje ogljičnega odtisa, pomeni odskočno desko za podnebno nevtralnost. Tako lonček kot pokrovček kreme za obraz sta izdelana iz certificirane, obnovljive plastike. Uporabljena surovina talovo olje je stranski produkt v gozdarstvu in se uporablja po načelu certificirane masne uravnoteženosti. Formula je izdelana s pomočjo elektrike iz 100-odstotno obnovljivih virov. Preostale emisije ogljikovega dioksida pa so kompenzirane z drugimi projekti za ohranitev okolja.

Zaupajte mešanici negovalnih sestavin

Karitejevo maslo, jojobino olje, vitamin E in mandljevo olje so preverjeno učinkovite in v negi kože zelo zaželene sestavine, ki ob organskem konopljinem olju NIVEA NATURALLY GOOD poskrbijo za nežno nego, globinsko in dolgotrajno vlaženje, zaščitno bariero kože in obnovo kože.

Pomirjujoča dnevna krema NIVEA NATURALLY GOOD z organskim konopljinim oljem

Pripravite kožo na zahteven dan: formula ohranja vlago 24 ur in vaša koža je ves dan sijoča, mehka in gladka. Nova formula z organskim konopljinim oljem in dragocenim jojobinim oljem takoj pomiri kožo in jo oskrbi z dolgotrajno intenzivno navlaženostjo, ki traja 24 ur. Zmanjša rdečino in poskrbi za enakomeren videz kože, ki postane opazno sijoča, mehka in gladka. Formula je veganska in 100-odstotno prijetna za uporabo.

Pomirjujoča nočna krema NIVEA NATURALLY GOOD z organskim konopljinim oljem

Podarite svoji koži sproščeno noč. Poskrbite, da se vaša koža zvečer in ponoči obnovi. Nova formula z organskim konopljinim oljem in dragocenim jojobinim oljem znova vzpostavi ravnovesje kože, jo pomiri in neguje ter intenzivno navlaži za 24 ur. Pomaga obnoviti kožo preko noči, da se zbudite z občutkom voljne in sproščene kože.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si