Last minute silvestrovanje v Atlantidi

Najdaljša noč v letu bo kmalu tu in mnogi že načrtujejo, kje jo bodo preživeli. Morda spadate med tiste, ki boste novo leto pričakali na mestnih ulicah, v družbi prijateljev in soju ognjemetov ali pa tiste, ki si želite romantičnega pobega v gorsko kočo. Če še nimate ideje, kam za silvestrovo in si želite prav posebne zabave, ki bo še dolgo ostala v spominu, je hrvaška pokrajina Medžimurje prava destinacija za vas. Tik za slovensko-hrvaško mejo se nahaja prvi Healthness resort v Evropi, v katerem za silvestrovo pripravljajo tematsko zabavo, kakršne niste videli še nikjer drugje.

Zimska idila in wellness užitki

Medžimurje je najsevernejša hrvaška pokrajina, ki se ponaša z neokrnjeno naravo ter bogato kulinarično, zgodovinsko in kulturno tradicijo. Gre za edino evropsko regijo, ki je že trikrat prejela nagrado Evropska destinacija odličnosti. V mesecu decembru je tam še posebej čarobno. Če si želite pobegniti od mestnega vrveža in ustvariti lepe spomine, boste v resortu Terme Sveti Martin našli pravo oazo miru. Lani so prejeli nagrado za najboljši wellness hotel na Hrvaškem, saj na enem mestu ponujajo vse – od wellness doživetij, ekološko pridelane hrane do možnosti aktivnega oddiha.

Silvestrovanje v Atlantidi

Če bi radi v novo leto vstopili na edinstven način, ni treba iti daleč. V medžimurskih termah za silvestrski večer pripravljajo nepozabno zabavo. Po večerji v restavraciji Falat ali Quelle, bodo gosti najdaljšo noč v letu pričakali na bazenih, ki se bodo za ta dan spremenili v Atlantido – izgubljeno mesto pod morjem. Na silvestrovanju bo za zabavo poskrbel DJ, ob polnoči pa bodo postregli kozarec penine in okusne prigrizke.

Družinska praznična doživetja

V Termah Sveti Martin so v adventnem času ustvarili pester program in lepa doživetja. Letos so pri Pubu Potkova postavili EKO drsališče, izdelano iz plošč sintetičnega ledu, ki so okolju bolj prijazne. Drsališče bo odprto vse do 14. januarja in je namenjeno tako izkušenim drsalcem kot tudi začetnikom, ki si lahko izposodijo otroške sedeže in vozičke. Po drsanju se pogrejte in razvajajte svoje brbončice v praznično okrašenih hiškah s široko ponudbo pijač ter sladkih in slanih dobrot. Od 15. decembra do 13. januarja bodo na sporedu koncerti, otroške predstave in stand up nastopi. Več informacij najdete tukaj.

V zimskem času boste v idiličnih termah zagotovo našli številne priložnosti za ustvarjanje lepih spominov. Naj bo adventni čas poln čudovitih doživetij!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si