Lepotna misija: V poletje z gostimi lasmi in polnejšim volumnom

 

So vaši lasje tanki? Vichy vam ponuja linijo izdelkov Dercos Densi-Solutions, za bolj goste lase, ki spodbujajo rast in vplivajo na gostoto, volumen, obliko, prožnost in sijaj las.

Na zmanjšanje kakovosti las skozi leta vplivajo različni biološki in zunanji dejavniki, zaradi katerih lasje postanejo občutljivi na agresivne dejavnike, kot so UV-sevanje, onesnaženost zraka in vode ter stres, dodatno pa se z leti zmanjšuje tudi količina aktivnih foliklov las. Za povečanje odpornosti las in volumna Dercos Densi Solutions ponuja učinkovito rešitev v samo šestih tednih.

 

UČINKOVITA DERCOS DENSI-SOLUTIONS RUTINA NA OSNOVI AKTIVNIH SESTAVIN

S stalno uporabo celotne nege Dercos Densi Solutions bodo vaši lasje ostali gostejši, debelejši in odpornejši. Učinkovitost izdelka sicer dokazujejo tudi aktivne sestavine, kot so ramnoza, vitamin E, filoksan ter ceramidi. Posebej vidne rezultate omogoča losjon v okviru koncentrirane nege Densi Solutions, katere antioksidantna sestava in aktivna sestavina stemoksidin intenzivno delujeta na lasišče in povečata število las ter s tem tudi volumen. Raziskave učinkovitosti so bile opravljene pri 138 ženskah, od katerih jih je 96 % poročalo o debelejših laseh, 91 % o odpornejših, 88 % pa o gostejših laseh, medtem ko je kar 91 % sodelujočih opazilo večji volumen že pri koreninah.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

TRI ŽENSKE, TRI TEŽAVE, TRI REŠITVE

Med izbranimi damami, pri katerih igrajo lasje pomembno vlogo in ki so skrb za svoje lase zaupale prav izdelkom Dercos Densi-Solutions, se skrivajo tudi fitnes trenerka Rebeka Simončič Fink, medicinska sestra in blogerka Aleksandra Šefran @moderna_mamasandra ter Ivona Pavič, ustvarjalka @sunshinecafeblog. Vse tri so svoje različne izzive, katerih cilj so bili debelejši, gostejši in pa odpornejši lasje premagale z izbranimi izdelki Dercos Densi-Solutions, svoje zadovoljstvo z rezultati pa so v okviru šesttedenskega izziva delile tudi na družbenih omrežjih #TriTežaveTriRešitve.

Rebeka Fink je kot mlada mamica izpostavila, da vidi bistveno razliko v temu, da je izpadanje las prenehalo. “Sicer se ne morem natančno spomniti, kdaj je bil prvi dan spremembe a lahko omenim, da se meni zdi 14 dni tista večja sprememba, ki jo občuti posameznik. Sama sem si umivala lase 4x tedensko in ne vsak dan, pa mi je že to pustilo odlične rezultate. Iskreno je šampon in balzam sta povsem drugačna od ostalih izdelkov, ki sem jih uporabljala doslej. Lasje so lahkotnejši in bolj polni.”

 

 

Tudi Aleksandra Šefran je opazila vidne spremembe na laseh po uporabi izdelkov Dercos Densi-Solutions:
“Po 6 tedenski uporabi so lajse postali na otip bolj močnejši. Zrastlo mi je veliko novih las, tako spredaj, kot tudi zadaj (na zatilju). Najbolj bi izpostavil balzam za lase, saj mi so bili lasje po njegovi uporabi res prekrasni.“

 

 

In svoje zadovoljstvo nad uporabo izdelkov je z nami delila tudi Ivona Pavič, ki je največjo razliko opazila v gostiti las. “Po intenzivnem 6-tedenskem testu Vichy linije Dercos Densi-Solutions so moji lasje zagotovo gostejši, močnejši in z več volumna. Največjo razliko opazim v gostoti las, ki je izjemno vidna, še posebej, ko lase primem v čop. Skozi tedne je postal gostejši in veliko bolj poln, kar se opazi tudi na fotografijah. Izjemno všeč mi je tudi volumen, ki ga izdelki dajo mojim lasem, saj izgledajo resnično bogati in lepo negovani. Izdelek, ki mi je bil najbolj všeč, je balzam za lase, saj je moje lase res dobro negoval, regeneriral in hkrati predstavljal moj najljubši korak v negi, poleg tega diši res prijetno in osvežilno, a ne premočno. Linijo Dercos Densi-Solutions bi 100% priporočila vsem, ki imajo težave z redkimi, pustimi lasmi in si želijo gostejšega, močnejšega ter na sploh bolj zdravega videza las,” nam je zaupala Ivona.

 

Bujni lasje so lahko torej več kot le plod vaše bujne domišljije, če izberete prave izdelke.

Zdaj, ko smo vam razkrili, za katere izdelke gre jih lahko preizkusite tudi po posebni promocijski ceni, 25 % popusta v izbrani spletni lekarni na povezavi (klik).

Akcija je na voljo do 15. 5. 2021.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si