Lepotni trendi, kot jih piše pomlad

Klasika s pridihom drznosti in avantgarde, tako lahko najbolje opišemo trende ličenja, ki bodo v ospredju to pomlad. Drzni barvni poudarki, izrazite konture obraza, opazno sijoča polt, ki jo ustvarimo z osvetljevalcem, vsi odtenki rdeče in pridih ekstravagance – vse to in še veliko več, saj bo obraz postal platno za našo kreativnost!

Sijoča polt – vedno!

Že vsi pomladni ptički čivkajo, da negovana in zdrava koža, ki ji dodamo sijaj – in mislimo res veliko sijaja – deluje sveža brez drugih večjih poudarkov. Ne moremo dovolj poudariti, kako pomemben je za lepo kožo pravi serum, vizažisti pa prisegajo nanj tudi v vlogi primerja pred tekočo podlago. Tako pripravljena koža nato zasije z nekaj dodanega leska, pa naj gre za tekoči osvetljevalec ali v kamnu, svetijo pa se rade tudi veke in ustnice. Tu je nekaj GRAZIINIH “must-have” produktov za sijočo pomlad, več pa v trenutni številki!

This slideshow requires JavaScript.

Avantgardni barvni poudarki

Navdih so večna osemdeseta, ki želijo, da spregovori geometrija na obrazu ter da so oči močno poudarjene. Ali se odločite za naravne barve, ki se zlijejo z obrazom, ali pa skočite v drzne barve ter z njimi obarvate obraz v velikem slogu in avantgardnih grafičnih linijah. Trepalnice, lica, veke ali ustnice – izbira je vaša, drznost pa ima meje samo v vaši domišljiji – in sposobnosti kombiniranja, dodaja GRAZIA. Tule je nekaj naših favoritov, še več lepotne vsebine pa v tekoči številki!

This slideshow requires JavaScript.

Naslovna fotka: Instagram @chanel.beauty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si