Lorella Flego, Nina Klinar in Sanja Grohar – junakinje nove omejene kolekcije BE SHERO

Answear.LAB predstavlja novo omejeno kolekcijo BE SHERO! Dizajn in koncept kolekcije je rezultat sodelovanja z umetnico-ilustratorko Magdaleno Pankiewicz, kolekcijo pa so navdihnile ženske, ki so se zapisale v svetovno zgodovino. V omejeni kolekciji pa so svoj modni navdih našle tudi slovenske junakinje Lorella Flego, Nina Klinar in Sanja Grohar.

Kolekcijo BE SHERO so navdihnile ženske, ki jim moč značaja in volje omogočata, da so vedno ostale zveste same zase. Rosa Parks, Coco Chanel, Georgia O’Keefe in Simone de Beauvoir so svoja življenja posvetile temu, da bi svet postal lepši. Bile so vztrajne vizionarke z izvirnim slogom in prepričanji. Zato so prave SHERO junakinje in vzornice za prihodnje generacije žensk. V kolekciji BE SHERO prav tako ne manjka sledi sodobnih junakinj, zato je znamka k sodelovanju povabila Magdaleno Pankiewicz – ilustratorko, ki moč žensk čuti. Njena dela so ilustrirala članke v tisku in knjižne publikacije o ženskih vprašanjih, zdaj pa krasijo majice iz kolekcije BE SHERO. Umetnica je za kolekcijo ustvarila pet barvitih grafik, ki izžarevajo moč.

 

“V mojih ilustracijah je vedno najpomembnejša ženska, njen svet in celoten spekter njenih čustev. Zato je navdih za ilustracije za Answear.LAB predstavljala sodobna upornica – uporniška, samozavestna, ki ve, kaj pričakuje od življenja. S to serijo sem želela spodbuditi mlado generacijo deklet, da bi delovala in se postavila na prvo mesto, ter jim dati občutek, da vse tvorimo eno skupnost uporniških deklet,” pravi Magdalena Pankiewicz.

This slideshow requires JavaScript.

 

“Vsaka kolekcija Answear.LAB je zgodba o ženskah. Skozi modo obravnavamo pomembne teme, navdihujemo in motiviramo. Tokrat ženske jasno in glasno spodbujamo, naj vzamejo stvari v svoje roke in verjamejo v svojo moč. Kolekcija BE SHERO je hvalnica neodvisnosti, življenja pod lastnimi pogoji, ženske moči, s katero lahko spreminjamo svet in delujemo, hkrati pa ostajamo same,” pravi Aga Wojnicka, koordinatorka posebnih projektov pri ANSWEAR.com.

SHERO je junakinja, zvezda svojega življenja, ki ne sedi križem rok in se ne smili sama sebi.  Ne dovoli, da bi z njo slabo ravnali. Ne vdaja se temu, da bi ji drugi narekovali ali jo obsojali. Če pade, se dvigne še močnejša. Nadzoruje svoje življenje in lahko doseže vse, o čemer sanja. S tem so se poistovetile tudi Sanja Grohar, Lorella Flego in Nina Klinar.

This slideshow requires JavaScript.

Kolekcija BE SHERO je na voljo izključno na spletu, tukaj!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si