Mango x Camille Charrière

Mango, ena vodilnih evropskih modnih znamk, s ponosom predstavlja svoje najnovejše sodelovanje s Camille Charrière.

Z leti sta Camillina domišljija in brezhiben slog utrdila njen položaj na vrhu modnega ekosistema. Televizijska voditeljica, voditeljica televizijskih programov, stalnica v prvi vrsti na modnih revijah in muza  generacije žensk, Camille je ustvarila kolekcijo, ki združuje njen živahen življenjski slog in drznejše modele.

Kot pojasnjuje: »Kolekcija je v veliki meri skrb za tisto, kar že imam in redno nosim. To je bistvo mojega stila. Vključili smo celo različico obleke, ki sem jo nosila na poročnem sprejemu.”

V Camillinem vesolju se lahko v eni sami noči zgodi karkoli. Sprejme nepričakovano in dovoli, da se zgodi čarovnija.

Vsak kos v tej ekskluzivni kolekciji izžareva njen edinstven občutek za stil in vas popelje v ikonično nočno življenje poznih 90. in zgodnjih 2000. let. To se odraža v kampanji, v kateri sodelujejo tudi njeni najbližji prijatelji in spremljevalci v dolgih nočeh polnih avantur Abby Wilson, Georgia Hodway, Kesewa Aboha in MV Tiangue.Poleg tega je režiser Felix Cooper posnel podobe kampanje, ki jo je produciral njen mož François Larpin, zaradi česar je rezultat vesolja Camille pravi odsev.

Kosi v kolekciji so urbanega in sproščenega stila, s pridihom 2000-ih in navdihnjeni z vintage oblačili. Vsebuje vse vrste tkanin, kot so bleščice, perje in saten, v kombinaciji z nepričakovanimi tkaninami, kot so poplin ali črtaste srajce iz jeansa. Velik del kolekcije predstavljajo spektakularne obleke, kot sta srebrna obleka ali polprosojna kristalna obleka, ki sta obvezni v praznični sezoni. Obstaja tudi več krojenih oblačil z zelo modernim dizajnom, kot tudi usnjeni plašči in oblačila, ki dopolnjujejo kolekcijo s sodobnim rezultatom.
Mango je že ob prejšnjih priložnostih sodeloval z drugimi blagovnimi znamkami, umetniki in talenti. Druga sodelovanja vključujejo sodelovanja s Chufyjem, Andréjem Saraivo, Leandro Medine in nedavno Pernille Teisbaek. S tem projektom podjetje krepi vezi, ki združujejo njegovo skupnost, hkrati pa se hrani z osebnostjo in vrednostjo, ki jo ponuja sveža perspektiva in nova interpretacija sredozemskega sloga Manga.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si