Matej Zemljič v novi vlogi: Od televizijskih ekranov do nakupovalnih hodnikov!

Gledališki in filmski igralec Matej Zemljič je GRAZIIN moški meseca, zato ne spreglejte intervjuja z njim v tekoči številki. Tokrat je gledališke odre in filmske sete zamenjal za čisto novo vlogo, ki vas bo zagotovo navdušila! Ne, ne bo igral reševalca iz vode ali mladega zdravnika, ampak bo z vami kot zabavni voditelj v novi oddaji Lovci na pike.

Vsi dobro poznamo zbiranje pik pri najboljšem sosedu, ki nam prinašajo številne ugodnosti. Tokrat Mercatorjeva M Soseska predstavlja novo spletno oddajo, kjer pet spretnih tekmovalcev tekmuje za glavno nagrado v višini pet tisoč evrov! Voditelj oddaje je nihče drug kot Matej Zemljič, ki ga bolj poznamo kot Marka iz priljubljene slovenske serije Skrito v raju. Tokrat se je Matej znašel v povsem drugačni vlogi – kot voditelj oddaje, kjer budno spremlja tekmovalce, ki se spopadajo z različnimi nakupovalnimi taktikami in izzivi. V vsako epizodo vnaša svoj edinstveni pridih in poskrbi, da so tekmovalci vedno na preži.

Čeprav je Matej prekaljen gledališki in televizijski igralec, je to njegova nova izkušnja kot voditelj oddaje. In kakšen je bil njegov odziv na to novo vlogo?

Matej Zemljič pravi: »Ni čisto prva. Za kratek čas sem se preizkusil že v vodenju oddaje Dobro jutro na RTV. Pri obeh projektih sem se dobro počutil v vlogi voditelja, ki mi po pravici povedeno, postaja vedno bolj všeč.« Prve oddaje Lovci na pike si lahko že ogledate na spletni platformi M Soseska. V prvi boste spoznali trgovsko matematičarko Zejfo, kuponolovca Josipa, kontrolorja letakov Kristjana, strateško popustnico Ano in hitrostnega vozičkarja Darka. A zmagovalec je lahko samo eden – tisti, ki bo najhitreje in najceneje nakupil izdelke s seznama. Bonus pike lahko tekmovalcem prinesejo še znanje o Mercatorjevih partnerjih in inovacijah.

Kdo bo najbolj spretno izkoristil popuste? Kdo bo švignil po trgovini kot vihar? In kdo bo zbral vse izdelke s seznama najhitreje? Odgovore boste našli na Mercatorjevi M Soseski!

Prvi lovi so že zaključeni – tekmovalci so se pomerili v nakupovanju za vrtno zabavo, rojstnodnevni piknik, druženje na vikendu, na obzorju pa so že naslednji: nogometna mrzlica in v velikem finalu še za poletni vikend oddih. Obeta se nam veliko zanimivosti, dogodkov in priložnosti za spoznavanje ugodnosti Mercatorjevih pik.

Spremljajte Lovce na pike na www.moseska.tv

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si