Matjaž Kumelj predstavlja novo poletno pesem »Kdo te objame«

Postavni pevec in maneken Matjaž Kumelj predstavlja novo skladbo v poletnih ritmih »Kdo te objame«, za katero je posnel tudi videospot, ki bo mnogim buril duhove.

Matjaža že dobro poznamo iz slovenskih glasbenih odrov, oddaje Znan obraz ima svoj glas, najbolj obiskanem muzikalu Mamma Mia, glavne vloge v Briljantini ter drugih znanih festivalov. Po daljšem premoru se je odločil, da ponovno da prioriteto glasbi, ki bo, kot pravi, za vedno ostala del njegovega življenja. »Mislim, da je bil po treh letih že čas, da spet presenetim z nečim novim. Nova skladba z naslovom »Kdo te objame« vsebuje latino ritme vsem znanega reggaetona, ki je popularen ne samo v svetu, ampak tudi pri nas, jaz pa ga preprosto obožujem. Želel sem si narediti pesem, ki bo sproščena, sexy in poletna. Moja asociacija nanjo je poletje, v roki koktejl in uživanje ob bazenu. Točno tak bo tudi moj dopust!«

Zaupa svoji izbrani ekipi

Pevec ostaja zvest svoji produkcijski ekipi, s katero se je že pred leti ujel in ji najbolj zaupa. »Producent skladbe je mojster latino ritmov Krešimir Tomec, ki je ustvaril večino mojih skladb in pri katerem mi je všeč, da se vedno posveti projektu in nikoli nimam občutka, da mu je kaj odveč. Vedno naredi še veliko več, kot se od njega pričakuje oz. zahteva. Sam pa sem tokrat naredil melodijo in sem zelo ponosen, ko slišim, da nekateri že pojejo delček pesmi«, navdušeno pove Matjaž. 

Kljub temu, da je pesem poletna in po ritmih sodeč pozitivna, pa besedilo nosi povsem drugačno, morda nekoliko nepričakovano sporočilo. Besedilo za skladbo je napisal Matjažev dober prijatelj in odličen tekstopisec Rok Lunaček in ko ga je Matjaž prvič prebral, ga je takoj začutil in vzel za svojega. Spomnil ga je na njegovo zgodbo pred leti, ko se je razšel z ljubljeno osebo in je bilo po koncu veze vse kar si je želel, da bi imel z njo še tistih 5 minut, da bi se lahko pogovoril in pobotal ali pa naredil zaključek. »Najhuje je, da ostanejo stvari nedorečene in ne moreš narediti zaključka v glavi,« se spominja svoje zgodbe Matjaž.

Vroč videospot, ki nikogar ne bo pustil ravnodušnega, je nastal pod režijsko taktirko Matica Gabriela. In ravno slednji je za Matjaževo soigralko predlagal eksotično lepotico, ki prihaja naravnost iz Dominikanske Republike. Emma Peralta je glavna igralka, ki jo nekateri poznajo že iz lepotnih izborov in manekenskih brvi, Matjaža pa je že na spoznavni kavi takoj prepričala s svojo lepoto in očarljivostjo. Spomnila ga je tudi na obdobje pred desetimi leti, ko se je udeležil svetovnega izbora za mistra Universe v njeni rodni državi. To pa tudi ni bila edina stvar, ki je Matjaža spomnila na tiste čase, ob njem je v videospotu zaigral tudi njegov prijatelj Marko Šobot s katerim sta skupaj prepričala Slovenijo in zmagala na tekmovanju za mistra Slovenije 2012 in ostala v stiku vse do danes.

Snemanje videospota je potekalo dva dni, na dveh lokacijah. Prva lokacija je bila stara tovarna nogavic v Polzeli, za bolj mokre in strastne scene pa so izbrali luksuzno vilo na Hrvaškem. Snemanje je vključevalo kar nekaj vročih prizorov, na koncu pa je Matjaža in Emmo dobesedno čakal hladen tuš. »Na videu se ne opazi, da je izpod tuša tekla ledena voda. Vsi sexy prizori so bili narejeni v samo treh minutah, kar je bilo časovno tudi največ, da sva zdržala pod ledeno vodo,« je povedal Matjaž.

»Vesel in hvaležen sem, da sem se ponovno združil s tako profesionalno in kreativno ekipo, s katero smo ustvarili skladbo, za katero verjamem da bo marsikomu polepšala poletne dni. Posebna zahvala gre tudi Admiralu Slovenija, ki so podprli moj videospot,« zaključi simpatični pevec, ki že snuje nove načrte za jesen.

Videospot za pesem »Kdo te objame« si lahko ogledate tukaj.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si