Max Factor predstavlja: izdelki za popoln videz vašega obraza

Priprava kože in osnova

Preden začnete z ličenjem, je zelo pomembno, da pravilno pripravite vašo kožo za nanos ličil. Uporabite kremo za obraz, ki ustreza vašemu tipu kože. Za suho kožo je priporočljiva krema z večjo vsebnostjo olj, za mastno kožo pa lahka in vpojna krema. Pomembno je tudi, da kožo dobro očistite s čistilnim losjonom in jo nato navlažite s tonikom.

Ko je koža pripravljena, je čas za osnovo. Za to uporabite odlični Max Factor Miracle Pure Serum, ki je vlažilen serum s hialuronsko kislino in niacinamidom. Serum vlaži kožo in jo pripravi na nanos ličil. Sledi nanos tekočega pudra, ki ustreza vašemu tonu kože. Za večjo prekrivnost lahko uporabite tudi korektor.

Vaša koža je pripravljena za nanos popolnega make-upa v štirih korakih.

1. KORAK je MAX FACTOR Miracle Pure Skin-Illuminating Serum, ki v trenutku kožo poživi, jo navlaži in ji doda naraven sijaj. Z redno uporabo seruma s časoma kožo preoblikuje z vidnimi prednostmi. Koža je videti svetlejša, drobne linije so manjše in pore manj vidne ter postane bolj čvrsta. Serum vsebuje tudi vitamin C, ki poskrbi za bolj sijočo kožo skozi čas.

2. KORAK je Miracle Pure Skin-improving tekoča podlaga, ki je prva podlaga ki vsebuje 89 % negovalnih sestavin, vključno s kompleksom za krepitev kolagena, vitaminom C in hialuronsko kislino. Že s samo enim nanosom se vaša polt vizualno izboljša, kar vam daje brezhiben, sijoč videz. Napredna formula, klinično dokazano, zagotavlja 24 urno vlaženje, ki bo v trenutku napolnila in izboljšala čvrstost kože iz dneva v dan. Na voljo je v šestih odtenkih.

3. KORAK je kremno rdečilo za lička Miracle Pure Blush. Z Max Factor kremnim rdečilom lahko sedaj ustvarite naravno obarvana lička. Rdečilo vsebuje vlažilni kompleks, ki napne in vlaži kožo, hkrati pa vaši polti dodaja izrazit sijaj. Formula, napolnjena s hialuronsko kislino in skvalanom ima lahko, kremasto in svilnato teksturo, ki koži podari celodnevni sijaj. Na voljo je v 3 svetlečih odtenkih.

4. KORAK je Masterpiece 2 in 1 Lash WOW maskara. Konec je z neskončin iskanjem maskare, ki ustvari volumen in poudari vaše trepalnice. Tu je Max Factor maskara Masterpice 2 v 1 Lash Wow, ki z enim vrtljajem paličice poskrbi za »wow« efekt. Ta maskara ločuje in podaljšuje vaše trepalnice, jih povzdigne ter doda popoln volumen. Zadovoljnim uporabnicam bo maskara dala svobodo, da tekom dneva povečajo in poudarijo volumen trepalnic, kadar si to želijo.

Z izdelki MAX FACTOR za popoln make-up boste pospešili svoje vsakodnevne  aktivnosti, saj boste s hitro preobrazbo pripravljeni za odhod iz službe na večerni zmenek ali enostavno iz vadbe na večerno zabavo v mestu.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si