Moderna pravljica: poroka Brooklyna Beckhama in Nicole Peltz

Zvezdnika sta dahnila usodni “da”.

Brooklyn Beckham, sin nogometaša Davida Beckhama, ter igralka Nicola Peltz, hči poslovneža Nelsona Peltza, sta se v soboto poročila na razkošnem posestvu igralkine družine v Palm Springsu v Floridi. Poroko sta sicer načrtovala že prej, a sta jo morala zaradi pandemije prestaviti. Priredila sta večdnevno slavje, katerega se je udeležilo več znanih imen, med njimi igralka Eva Longoria, pevka Mel C, kuharski chef Gordon Ramsay in drugi.

IG @nicolaannepeltzbeckham

Nevesta je nosila čudovito poročno obleko znamke Valentino, ki je bila narejena posebej zanjo. Obleka je plod enoletnega načrtovanja z ekipo kreativnega direktorja modne hiše Valentino, Pierpaola Picciolia. Glavne šivilje so odpotovale celo v Miami, da bi se prepričale, da je vsaka podrobnost poročne obleke brezhibna za veliki dan. Na notranjo stran obleke je modna ekipa z modro nitjo všila tudi osebno sporočilo njene mame Claudie Heffner Peltz. 

Ženin se je odločil za črno obleko po kroju modne hiše Dior in belo srajco, ki je bila okrašena z detajlom v obliki belega metuljčka.

IG @davidbeckham

Mladoporočenca sta vse povabljence prosila, da v njunem imenu prispevajo humanitarni organizaciji Care, ki nudi pomoč družinam, ženskam in starejšim ljudem v Ukrajini. Eno izmed večjih donacij pa so prispevali prav nevestini starši.

Naslovna slika: IG @voguemagazine

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si