Modna diva tudi doma? Zakaj pa ne!

Vse smo rade urejene, ko se odpravimo na kosilo s prijateljicami, na zmenek z dragim ali pa zgolj na večerni sprehod po mestu. Zakaj pa nebi bile takšne tudi doma?

Prave modne dive bodo namreč svoj dom opremile po izbranem okusu. Vanj bodo povabile kakšen oblikovalski kos pohištva, izbirčne pa bodo tudi pri izbiri gospodinjskih pomočnikov. Kajti priznajmo si – brez njih ne moremo!

December je mesec zabav in modnih presežkov. Letos vse karte stavimo na zadnje, zato izberite vsaj eno usnjeno oblekico (Twinset, 165 €), ki jo lahko dopolnite s srajco (Imperial, 102,50 €), za začimbe pa bodo poskrbeli škornji (Movimenti, 208 €, vse Nama) in nakit (zapestnica Morelato, 59 €; verižica Morelato, 79 €, oboje Slowatch). Naš najljubši hišni pomočnik prihaja iz prihodnosti – sesalnik Dyson V15 –, ki z laserji ter različnimi nastavki omogoča, da bomo imeli čas tudi za počitek.

Vsaka prava modna navdušenka potrebuje statement obleko (Lumina, 39,50 €)! V njej bomo odplesali v novo leto, polno pričakovanj, odeti v nekaj zlatih poudarkov (uhani Morelato, 49 €; prstan Guess, 39 € in 49€; zapestna ura Guess, 269 €, vse Slowatch) ter v petkah (gležnjarji Bruno Premi, 178,50 €, vse Nama). Na domače plesišče vabimo zmogljiv in varčen sesalnik priznanega proizvajalca Dyson, ki se lahko pohvali z različnimi funkcijami, nastavki in dodatki, ki se prilagodijo vsem našim potrebam in željam.

V stilu color-blockinga se poslavljamo od pisarniških obveznosti in na stežaj odpiramo vrata v praznični čas! Izbiro barvitih kosov zaupamo Namini ponudbi hlač (Silvian Heach, 113,99 €) in Benettonovih puloverjev (United Colors of Benetton, 49,95 €), nakit pa ostaja pri tem stilu minimalističen (zapestnice Calvin Klein, 3 kosi, 229 €, Slowatch). Vau, color-blockingu sledi tudi najsodobnejši sesalnik z inteligentno tehnologijo in tanko puhasto lasersko krtačo (Slim Fluffy Laser) z zaznavanjem prahu – tako da ne boste ničesar spregledali.

Naše modne odločitve vplivajo tudi na naš bivalni prostor, zato ga opremimo tako, da nam bo prijetno in zanimivo. V hlačah (Twinset, 134 €) in ‘must have’ beli srajci (Rinascimento, 96 €), preko katere lahko oblečemo barveeee (pulover Dixie, 90,50 €), bo avantura vsak sprehod, četudi v petkah (Luz Da Lua, 104,50 €, vse Nama). Zaželimo si še nekaj sladkorčkov za Božička: nakit s srebrnim sijajem (uhani, 49 €; zapestnica, 59 €; prstan 39 €, vse Guess), ki ga najde v Slowatchu, in sodobni sesalnik Dyson V15 z najzmogljivejšim talnim nastavkom, tj. Torque-Drive krtača, ki se samodejno prilagaja vsem vrstam tal. Lahko sem diva!

Vsa modna oblačila in obutev smo našli v Nami, nakit in ure pa v Slowatchu.

Model: Elena M.
Foto: Tibor Golob
Kreativna vodja in stiliranje: Špela Štamol
Ličenje: Secret Key makeup
Pričeska: Kiki Hair

 

Pooblaščeni prodajaci:

Harvey Norman | Zaupanja vreden nakup. Cena, kakovost & storitev.

Big Bang UAU

mimovrste=) | Črni petek – Prihranite z nasmehom.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si