Modno sodelovanje: Iva Radić x Mona

Iva Radić x Mona predstavljata torbo za urbane ženske, ki želijo izstopati iz množice. 

Modna sodelovanja so svetovno znana in eden od načinov delovanja sveta mode v zadnjem času. Potrošniki se radi povezujejo z identiteto določenih blagovnih znamk, takšno razpoloženje pa najlažje dosežemo s sodelovanjem, ki se ujema z estetiko znamke in sporočilom, ki ga želi prenesti kupcem.
In takšno je najnovejše modno sodelovanje med modno hišo Mona in stilsko ikono Ivo Radić, ki skupaj premika meje mode na tem področju. S skupnimi močmi in kreativnimi idejami so prišli do koncepta sodelovanja, iz katerega se je rodila ‘it’ torba. Iva Radić, ženska, ki je poznana po svojem stilu, njen prefinjen slog in prefinjena estetika pa sta prav tisto, kar Mona promovira zadnja leta.

Dizajn in estetika torbe sta namenjena ženskam, ki cenijo klasičen stil z urbanim pridihom. Ne gre za trendovski kos, ki ga boste nosile eno sezono, temveč za večni črni modni detajl, ki bo na pravi način dopolnil vašo garderobo. Mona je prefinjena, glamurozna, uspešna, njena estetika pa aktivno komunicira specifično senzibilnost in modno izbiro. Drži se kakovosti in vlaga v kose, ki so za tiste s prefinjenim okusom, ki vedo, kaj hočejo.
Torbico, ki je nastala iz tega sodelovanja, si lahko predstavljamo s poslovnimi, pisarniškimi kombinacijami, pa tudi s casual outfiti, kot so kavbojke, oversized bela srajca in eleganten plašč. Lepo se bo podala tudi k urbanemu športnemu streetwear videzu, saj je oblikovana tako, da jo lahko nosite k vsemu. Stila ni mogoče kupiti z denarjem, ampak se gradi leta s pametnim vlaganjem in estetskim izrazom skozi modne detajle. Prav zato je ta črna torbica namenjena ženskam, ki se želijo vizualno izraziti na pravi način, in letošnja zima je pravi čas za to!

Popolno oblikovan in hkrati praktična, torba je velika in kot taka izjemno praktična, saj ima poleg dovršenega dizajna tudi funkcijo. Mona je sinonim za kakovost in torba je narejena iz najboljšega ovčjega mehkega Napa usnja, usnja vrhunske kakovosti, ki se običajno uporablja za jakne, in to je še en razlog, zakaj je ta torba idealna izbira, saj je odporna in narejena, da traja. Trendovska pika na i je dodana v detajlih, kot je šivani motiv s perfektno izvedenimi šivi, ki je prisoten na celotni torbici in zlati detajl v obliki logotipa in tako lahko rečemo, da je ta torbica res večni statement kos, ki bo ostal v vaši omari še leta, saj si vsaka ženska želi imeti v svoji omari eno popolno črno torbo.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si