Na nakupovalnih ulicah Europarka Maribor zaživel minigolf

Na nakupovalnih ulicah mariborskega Europarka je včeraj zaživel minigolf, v katerem se bodo obiskovalci lahko preizkusili vsak dan med 10. in 20. uro. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije so postavili 9 stez, razporejenih po pritličju in nadstropju, na katerih se lahko veliki in mali razvedrila željni obiskovalci vse do sobote, 12. februarja, preizkusijo v igri in si priigrajo privlačne nagrade.

Minigolf razvedrilo po opravljenih nakupih

Če se še nikoli niste preizkusili v minigolfu, je zdaj pravi čas za to. Zabavno dogajanje v Europarku Maribor je pritegnilo tudi nekatere znane obraze. Na minigolf stezah smo opazili strokovnjakinjo za zdravo prehrano Metko Ternjak Gomboc in simpatično Matejo Hojnik, ki ustvarja vsebine na družbenih omrežjih pod imenom Ljubki dom. Za palico je med drugim poprijel tudi Filip Flisar, v minigolfu pa se je preizkusila tudi naša glavna urednica Špela Štamol. K dvoboju zato povabite svoje bližnje, partnerja ali stare starše in si popestrite nakupovalno izkušnjo. Bi si upali staviti, kdo bo imel najbolj mirno roko?

Stilistka in glavna urednica revije Grazia Špela Štamol

Z igro do privlačnih nagrad in darilnih bonov Desetak

Popestrite si vstop v februar z zabavnim doživetjem v Europarku. Osrednji prireditveni prostor in začetna točka sta pred trgovino Hervis, kjer bodo obiskovalci prejeli tudi palice in žogice. Vsi, ki bodo igro uspešno zaključili, bodo prejeli uporabne nagrade in se uvrstili v žreb za darilne bone Desetak v vrednosti 40 €.

Obiščite tudi družbeni omrežji Facebook in Instagram in preverite, komu je šel minigolf najbolje od rok. Več informacij o dogajanju pa lahko poiščete na Europarkovi spletni strani.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si