Najbolj modne pričeske letošnjega poletja

Od vseh letnih časov je poletje verjetno eden najbolj popolnih letnih časov za eksperimentiranje s pričeskami, brezskrbno vzdušje poletja je namreč najboljši čas, da preizkusite novo frizuro ali pričesko. Še posebej če si že nekaj časa želite spremembo! Po drugi strani pa je to tudi čas, da sprejmete naravno teksturo svojih las (kdo si resnično želi vklapljati likalnik ali sušilec za lase, ko so zunaj visoke temperature), zato je Grazia poiskala bolj ali manj naravne, a vsekakor najbolj modne pričeske letošnjega poletja:

Volumen 90ih

Ne glede na to, ali vas navdihuje klasično feniranje Cindy Crawford ali stopničasto postrižena pričeska Pamele Anderson, je volumen, ki ga navdihuje 90., velik trend letošnjega poletja. Narejena s klasičnimi navijalkami ali bolj modernimi pripomočki za kodranje, ta nostalgična pričeska trenutno vsekakor kraljuje na družbenih omrežjih!

“Shaggy Mullet”

Morda nekoliko nepričakovan, a hkrati še en nostalgičen videz, za vse rockerice po duši ali pa preprosto za vse tiste, ki resnično potrebujete spremembo. Ti. “shaggy mullet” pričeska, ki vsekakor dopušča različne ekstreme, od vas pa je odvisno kako drzne si upate biti!

Raven bob

Vse odkar je zvezdnica Hailey Bieber presenetila z novo pričesko, je ravni bob obnorel družbena omrežja. Stiliran ravno ali rahlo valovito, pričeska, ki vsekakor vedno obljublja chic in modni videz!

Nežni bakreni odtenki

Če so bili lani izjemno modni svetli bakreni odtenki in živahno rdeča barva, letošnje poletje v ospredje stopajo njihove nekoliko bolj umirjene in nežne različice, pri čemer pa velja opozorilo, da so rdeči in bakreni toni so nagnjeni k temu, da hitro zbledijo na soncu, zato investirajte v dobre izdelke za lase, da bo vaša sveža nova barva las vse poletje izgledala najbolje.

Sproščeni kodri

Poletja, si seveda ne moremo predstavljati brez lahkotnih, sproščenih poletnih kodrov, ki so eden tistih brezčasnih poletnih trendov pričesk, ki preprosto nikoli ne gredo iz mode in ki resnično povzamejo brezskrbni občutek poletja.

 

foto: Pinterest

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si