Najboljši počitniški outfiti Due Lipa

Dua Lipa je trenutno na počitnicah v Albaniji, kjer definitivno izstopa s svojo skrbno izbrano poletno garderobo. Svoje fane in modne navdušence navdušuje preko svojega Instagrama, kjer dnevno objavlja fotografije trenutkov iz njenega oddiha, skupaj z njenimi outfiti.

Vse se je začelo z bikini videzom pred nekaj dnevi. Dua Lipa je ob pomoči svojega stilista Lorenza Posocca nosila roza majico z napisom New York, ki jo je kombinirala s spodnjim delom roza bikink in kapo s šiltom.

Dan pozneje nam je znova postregla z izjemnim videzom, in sicer kvačkanim barvnim klobukom, ki je letos obvezen poletni trend vseh modnih poznavalk! Zraven je oblekla rdeč crop top in bele široke dolge hlače, videz pa je še popestrila z barvno verižico in raznoraznimi prstani.

Naslednji dan je Dua Lipa blestela v dveh izjemnih stylingih. Najprej se je odločila za zeleno-črn top z detajlom okoli vrata ter belo krilo z razpoko. Z videzom so se ujemali tudi njeni nohti v svetlo zelenih odtenkih.

Kasneje se je zvezdnica odločila z bolj seksi videz v črnem pletenem topu in daljšem črnem krilu, skupaj z vijoličnimi petami prestižne italijanske znamke The Attico. Ti so zdaj definitivno na naši wish listi!

Še zadnji videz, ki je GRAZIO povsem navdušil, pa je na svoj profil na Instagramu objavila danes. Gre za moder komplet s potiskom, k čemur je kombinirala prstane in zapestnice v živih barvah, med drugim tudi v fluorescentno rumeni barvi. K videzu se je dobro podal tudi make up v modrih odtenkih, piko na i pa je dodala frizura iz drobnih pletenih kitk. Vrhunsko!

GRAZIA lahko brez dvoma zatrdi, da je Dua Lipa postala prava stilska ikona! Že komaj čakamo, da lahko posnemamo njeno poletno garderobo.

FOTO: Instagram

			
						
					  			  

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si