Najboljši videzi slavnih na rojstnem dnevu Gigi Hadid

Gigi Hadid je minulo soboto v New Yorku praznovala svoj 27. rojstni dan z večerjo in druženjem v družabnem klubu Zero Bond. Vreme na Manhattnu je bilo še posebej toplo, zato smo lahko njene VIP goste opazili v najboljših spomladanskih videzih. Prisotna je bila družina Hadid ter njeni prijatelji, med njimi Emily Ratajkowski, Blake Lively in Ziwe.

Spremljanje gostov, ki so prihajali na njen rojstni dan, se je zdelo kot prava mini modna revija – in to z mnogo drznimi kosi.

Začnimo pri slavljenki. Gigi Hadid je nosila bel čipkast komplet znamke Dion Lee, ki je vključeval korzet, hlače in ogrinjalo. Monokromatski videz je odlično dopolnil biserni nakit in torbica z bleščicami.

Njena sestra Bella Hadid pa se je tokrat odločila za videz v temnejših odtenkih. Nosila je telovnik in mini krilo, videzu pa so piko na i naredili črni škornji in manjša torbica čez ramo.

Med videzi ostalih elitnih gostov, sta nas močno navdušili tudi izbiri Emily Ratajkowski in Blake Lively. Odločili sta se za videz v udarnih barvah, ki bodo kraljevale v letošnji pomladni in poletni sezoni. Punci, hvala za modno inspiracijo!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si