Najnovejši HONOR Magic6 Pro postavlja nov standard fotografije na pametnih telefonih

Revolucionarna kamera s tehnologijo umetne inteligence 

Globalna tehnološka znamka HONOR je nedavno na sejmu MWC v Barceloni predstavila nov vodilni pametni telefon HONOR Magic6 Pro, ​​ki je zdaj že na voljo za prednaročilo tudi pri nas. HONOR-jev najnovejši paradni konj prvovrstne serije HONOR Magic izstopa z velikim napredkom na področju fotografije, zaslona, ​​zmogljivosti ter uporabniške izkušnje, ki jo poganja umetna inteligenca (UI).

Odkrijte povsem nove meje fotografije na pametnih telefonih: revolucionarna kamera s tehnologijo umetne inteligence

Ko gre za kamero, HONOR Magic6 Pro premika meje inovacij z najboljšo periskopsko teleobjektivno kamero v svojem razredu s 180 MP, ki združuje vrhunsko tehnologijo kamere Falcon in HONOR AI Motion Sensing Capture v vseh kamerah naprave. Kar izstopa pri novem telefonu, je 180 MP periskopska telefoto kamera z izjemno strojno opremo, popolnoma prilagojena za zajemanje osupljivih trenutkov.

Zaslonka kamere f/2,6 poveča svetlobno občutljivost, kar zagotavlja zadosten vnos svetlobe in omogoča športno fotografijo tudi v slabih svetlobnih pogojih. Poleg tega teleobjektivna kamera z vgrajeno inovativno tehnologijo povečave v senzorju podpira 2,5-kratni optični zoom in 100-kratni digitalni zoom, kar uporabniku omogoča, da se približa katerikoli aktivnosti, ki jo želi fotografirati. Senzor kamere lahko združi 16 slikovnih pik za zajem svetlobe v eno večjo z enakovredno velikostjo slikovnih pik 2,24 μm, kar omogoča kameri zajemanje svetlih in živih fotografij. Ker je telefon opremljen z najboljšo telefoto kamero v panogi, so fotografije na HONOR Magic6 Pro izjemno ostre, jasne in podrobne ob povečavi.

Kamera izstopa kot ultimativni mejnik za športno fotografijo, zahvaljujoč svojim izjemnim funkcijam in napredku v UI na splošno. HONOR je veliko vložil v doseganje odličnosti v športni fotografiji z izboljšano hitrostjo fotografiranja ter jasnejšimi slikami. Profesionalni fotografi dajejo prednost teleobjektivom, ker zagotavljajo perspektivo od blizu, ki je bistvena za fotografiranje med športnimi dogodki. S pomembnimi nadgradnjami strojne in programske opreme je cilj družbe HONOR postati vodilni proizvajalec pametnih telefonov za zajemanje športnih trenutkov in gibanja z neprimerljivo kakovostjo.

HONOR AI Motion Sensing za neverjetne fotografije

Kar zadeva programsko opremo, HONOR Magic6 Pro uporablja UI za zagotavljanje najbolj inteligentne športne fotografske izkušnje, ki uporabnikom omogoča, da prepoznajo popoln trenutek za fotografiranje športnih dogodkov. Z izboljšanim algoritmom fotografiranja in tehnologijo AI Motion Sensing sistem kamere HONOR Falcon natančno prepozna različne scenarije prek omrežja UI, ki je opremljen z več kot osem milijoni slik. Napredni HONOR AI Motion Sensing Capture na novem HONOR Magic6 Pro z nadaljnjim redefiniranjem zmogljivosti pametnega telefona presega prejšnjo generacijo, saj pokriva širši spekter športov in dejavnosti poleg hoje in teka, zaradi česar je popoln za zajemanje razburljivih trenutkov na športnih dogodkih in dirkah. Skozi obsežno usposabljanje lahko kamera, zahvaljujoč moči umetne inteligence, prepozna vrsto športov, vključno z mečevanjem, košarko, tekom, badmintonom in tenisom. Kamera samodejno zazna izraze obraza, kot je nasmeh ter gibe telesa, kot so pri skakanju, kar uporabnikom omogoča, da ujamejo nepozabne trenutke in akcijske posnetke z neverjetno natančnostjo.

HONOR Magic6 Pro je pri nas po priporočeni maloprodajni ceni 1299 evrov na voljo v črni in zeleni barvi. V predprodaji, ki traja od 26. 2. do 13. 3. 2024 oziroma do razprodaje zalog bodo uporabniki skupaj s pametnim telefonom prejeli tudi tablico HONOR Pad X9.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si