Naredite prvi korak k zdravemu življenjskemu slogu

Naredite prvi korak k zdravemu življenjskemu slogu in pridobite svoj Health Score

Ste si tudi vi za novo leto postavili zaobljube, da boste jedli bolj zdravo, postali bolj aktivni, skrbeli za več energije in bolj učinkovito obvladovali stres? Skoraj vsi imamo na seznamu vsaj eno točko, ki se nanaša na bolj zdravo življenje. Da boste lažje sledili svojemu napredku in poti uresničevanja zdravih navad, vam predlagamo, da preverite, kakšen je vaš Health Score oz. ocena vašega trenutnega zdravja in življenjskega sloga. Kako?

S pametnim spletnim kalkulatorjem, ki oceni vaše trenutno zdravje in počutje ter vam ponudi personalizirana priporočila za zdrave navade. Storitev je povsem brezplačna, na voljo je na spletu in v mobilni aplikaciji GenePlanet, temelji pa na pazljivo izbranih znanstvenih študijah in statističnih podatkih Svetovne zdravstvene organizacije (WHO).

 

Kaj boste pridobili s Health Score izračunom?

Health Score, ki so ga razvili v slovenskem podjetju GenePlanet, pridobite že s pomočjo rešenega vprašalnika in z vnosom vaših telesnih meritev, izračun pa lahko uporabite pri izboljšanju ključnih vidikov vašega življenjskega sloga in za sledenje napredku do trajnih sprememb. Rezultat izračuna je sistematično razdeljen v različne, vizualno privlačne kategorije s spodbudnimi priporočili, ki vas bodo motivirala k napredovanju na naslednjo stopnjo do izboljšanja zdravja in vsesplošnega počutja.

 

Health Score

 

Posvetite se vsakodnevni rutini in preventivni skrbi za zdravje

Health Score zajema vaše objektivne podatke in ustvari prilagojena priporočila, ki jih lahko uporabite za izboljšanje in optimiziranje svoje vsakodnevne rutine. Ko boste opazili prve spremembe, kot je izguba odvečne telesne teže, izboljšan krvni tlak ali pa prenehanje kajenja, te spremembe vnesite v Health Score vprašalnik in spremljajte svoj napredek – vsaka izboljšava prinese boljši Health Score.

Prav vsakdo pa lahko velik korak k zdravi prihodnosti naredi s tem, da v svoj vsakdan vključi preventivno skrb za zdravje, kamor zagotovo sodita zdrava prehrana in zadostna telesna aktivnost. Če pa želite še bolje spoznati svoje telo, pa vam priporočamo genetski test Lifestyle DNA, s katerim boste spoznali svoje genetske predispozicije in v skladu z njimi še bolj učinkovito prilagodite svoj vsakdan.

 

(Prikazna fotografija: @gabriellecaunesil)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si