Nov, lahkoten način pranja

Dr. Beckmann Magic Leaves

Z detergentom Magic Leaves za pranje perila v lističih bo pranje enostavnejše, hkrati pa bomo poskrbeli za zaščito okolja. Novi vodotopni Magic Leaves blagovne znamke Dr. Beckmann s svojo majhno težo (80 gramov) in 20 lističi za pranje (na paket) dosegajo skupno zmogljivost pranja do 90 kilogramov.

Družinsko podjetje že več generacij skrbi za popolno čistočo s svojo blagovno znamko Dr. Beckmann in preizkušenimi specialnimi izdelki. Zdaj strokovnjak za madeže svoji ponudbi dodaja detergent: z inovativnimi lističi Magic Leaves Dr. Beckmann izpolnjuje več potreb potrošnikov hkrati in združuje udobje z večjo trajnostjo. Trajnostne nege perila ne spodbujajo samo naprave z optimizirano porabo vode in energije, tudi inovativni detergenti za pranje perila lahko varujejo okolje.

V primerjavi z običajnimi detergenti so lističi Magic Leaves okolju prijaznejši – in za potrošnikovo nakupovalno košarico – tudi med transportom. Kompaktne pralne lističe lahko shranite tudi v najmanjšo kopalnico. Tako prihranite prostor, brez puščanja ali polivanja. Enostavna uporaba enega lističa na 4,5 kilograma perila zagotavlja udobje v največji meri ter preprečuje čezmerno odmerjanje in ostanke detergenta v stroju. Magic Leaves so učinkoviti že pri nizkih, energijsko varčnih temperaturah in imajo prepričljiv, diskreten, svež vonj. Ne vsebujejo mikroplastike in konzervansov. Dr. Beckmann v sodelovanju s ‘Climate Partnerʼ zagotavlja, da se emisije CO2, ki nastanejo med proizvodnjo, izravnajo s podporo ciljno usmerjenim projektom za zaščito naravnih habitatov in zmanjšanje emisij CO2.

Ohranja oblačila čudovita in dobro negovana dlje časa

Z Magic Leaves Dr. Beckmann ponovno poudarja svoja prepričanja za ohranjanje vrednosti oblačil s ciljno usmerjeno nego perila. „Glede na proizvodnjo tekstila, ki zahteva veliko virov, je nega perila še posebej pomembna. Bolj negujemo svoja oblačila in tako preprečimo, da bi jih predčasno zavrgli, bolj zmanjšamo obremenitev svojega splošnega ekološkega ravnovesja. To vključuje ciljno obdelavo madežev pred pranjem ter pravilno izbiro in odmerjanje detergenta,” pojasnjuje generalni direktor Nils Beckmann, četrta generacija na čelu družinskega podjetja.

Lahkotno pranje perila!

Odkrijte peresno lahke lističe detergenta za pranje perila, s katerimi je pranje tako udobno. V vodi topen listič zagotavlja globinsko čistočo in osvežene barve – tudi pri nizkih temperaturah. Pranje perila še nikoli ni bilo lažje. Le položite listič v boben pralnega stroja in izkusite izjemno preprost način pranja perila – tudi pri kratkih programih pranja. Izjemno lahek in kompakten format:

• zmanjšuje odpadno embalažo in ogljični odtis,

je enostaven za transport in shranjevanje,

• je preprost za uporabo, brez čezmernega odmerjanja,

• je primeren tudi za krajše programe pranja,

• deluje že pri 20 °C,

ne vsebuje mikroplastike in konzervansov,

je veganski.

Praškasti detergent za pranje perila, stisnjen v peresno lahke lističe, ima številne praktične lastnosti, saj je:

• ekonomičen – en listič opere 4,5 kg perila,

• enostaven za odmerjanje – 1 listič na pranje,

• idealen za ročno pranje in potovanja.

Embalaža omogoča ponovno zapiranje. Tako zadrži vonj znotraj in vlago zunaj.

 

Poskenirajte QR kodo za ogled, kako deluje:

 

Besedilo in fotografije: PR Lomas

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si