Nova futuristična paleta senčil za oči NAKED CYBER

GRAZIO je navdušila nova veganska paleta senčil Naked Cyber s sanjavimi, svetlikajočimi in prelivajočimi se dvobarvnimi odtenki. Spremenite svoj videz iz vsakdanjega v neresničnega z odtenki in zaključki, ki so: saten, mat, svetlikajoči se, z bleščicami in dvobarvni. Dvanajst žametnih, barvno bogatih in veganskih* odtenkov lahko uporabljate v mokri in suhi obliki.

Senčila Naked Cyber lahko uporabljate samostojno ali jih kombinirate in ustvarite drznejši videz – veganska krtačka za senčilo, izdelana brez krutosti do živali, se nahaja v paleti. Pripravite svoje veke z osnovo za senčilo Eyeshadow Primer Potion, da ustvarite ustrezno intenzivnost barve, zmanjšate kopičenje senčila v gubah in pospešite njegovo obstojnost.

Sanjavi dvobarvni odtenki in bleščice

Kaj so dejansko dvobarvna senčila? Gre za dvobarvna senčila, ki vsebujejo odsevne, kontrastne pigmente, ki na svetlobi spremenijo barvo. Cyberspace (dvobarvni odtenek z odtenki od breskve do mete) in Y3K (dvobarvni odtenek z odtenki od opečnato rdeče do ledeno modre) sta drugačna od vsega, kar poznate.

Za nanos svetlikajočih se odtenkov, odtenkov z bleščicami in dvobarvnih odtenkov uporabite prste, da povečate intenzivnost barve. Izzovite svojo resničnost in s prelivajočimi, svetlikajočimi se toperji, kot sta odtenka Override (prozoren rdeč prelivajoč se sijaj) in Static (prelivajoče se srebrne bleščice), ustvarite neresničen, vendar izjemno prikladen videz. Vsi vas bodo spraševali: »Je to resnično življenje?«

Odklenite novo raven barv

Za še obstojnejšo in intenzivnejšo barvo čopič popršite s fiksatorjem za ličila All Nighter Setting Spray, preden ga namočite v barvo. Popršite poševen čopič s fiksatorjem za ličila in nanesite senčilo kot vodoodporno črtalo za oči, ki bo ohranilo 16-urno obstojnost.

Paleta senčil Naked Cyber je na voljo v Müller parfumerijah Ljubljana BTC City, Ljubljana Šiška, Maribor Europark, Celje Citycenter in Koper Supernova.

*Brez sestavin in stranskih produktov živalskega izvora.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si