Nova modna zgodba: življenje je karneval!

Sproščeno vzdušje in vrvež na ulici, čudovite živahne barve, ki na podlagi oblek plapolajo v poletnem vetriču, in mini drzni detajli. Lovimo ravnotežje v modnem vrtincu, ki nas je v svoj objem posrkal na ulicah vedno glasne Sicilije, kjer smo posneli to modno pripoved …

Razni vzorci, od živalskega, cvetličnega, pikčastega na enem kosu, takoj spremenijo razpoloženje in zabava se lahko začne. Samo še pika na i v obliki prepoznavne ‘dolce’ torbice (vse Dolce & Gabbana). Kako pa kaj vaše barvito poletje?

 

Lahkotnost, ki jo kot plahutajočo se maksi obleko (Anna Molinari) dviguje mini sapica, in počasen korak po najljubši obmorski vasici. Naj postaneta sinonim poletja 2021.

 

Stop in klik! Ustavimo se v trenutku, ko plapola cvetlično krilo, in ujemimo nekaj nepozabnih trenutkov (in stajlingov) za hladnejše dni. Modna nadgradnja naj bo preprosta kot ponedeljek na počitnicah: T-majica in kapa s ščitkom (vse Gucci).

 

Pri znamki Etro so poletje pobarvali v rumeno in ji dodali nekaj prepoznavnih retro vzorcev. Namig GRAZIE: srajčno obleko začinimo s pasom za šik slog.

 

Ni poletja brez pikic! Pri Saint Laurent so jih posuli po elegantni poletni obleki z zapeljivim detajlom, ki odkriva delčke kože. A dama bo s suknjičem in torbico znala preusmeriti misli (in oči). Modna pikica na i: zlati gumbi. Naravnost obožujemo jih!

 

Kreacije italijanskega modnega oblikovalca Roberta Cavallija s svojo drznostjo in živimi barvami tudi to poletje izražajo živalsko stran človeka. Obleka (Roberto Cavalli) bo kot magnet za poletne poglede.

 

Drzna in zapeljiva mini oblekica postane ikonični modni kos (Blumarine) s preprostim modnim trendom – volančki, ki so rezervirani tudi za letošnje poletje. Zdaj pa na plesišče!

 

Izberimo le barve in vzorce, ki nas razveselijo, pa četudi so ‘samo’ najljubše kavbojke, ki jih s ščepcem ženstvenosti začinimo s cvetličnim topom in natikači (vse Dolce & Gabbana). Naj bo poletje sladko!

 

Model: Margot Des Alysés
Ličenje: Simona Rossello
Frizura: Mirko Battipaglia
Za gostoljubje se zahvaljujemo Parisi Taormina, Hotel Metropole, Mocambo, Saro Antichità.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si