Nova premium trgovina v središču Ljubljane za modne navdušence

BAGS&MORE SELECTION

Pomlad, prebujanje narave in prvih sončnih žarkov pozdravlja odprtje nove trgovine v središču Ljubljane – Bags&More SELECTION. Ko se boste prihodnjič sprehajali po prestolnici, jo obiščite in si privoščite razvajanje z najlepšimi kolekcijami galanterije priznanih blagovnih znamk.

 

 

V trendovski trgovini je na voljo galanterija izbranih znamk Liu Jo, Guess, Tommy Hillfiger, Calvin Klein, Valentino in Picard – mini in velike ženske torbice ta hip najbolj modnih oblik in barv, modni nahrbtniki, denarnice, pasovi in še kakšen drug dodatek. V Bags&More SELECTION bo svojo sopotnico za poslovni sestanek, romantični zmenek, potep s prijateljico ali družinski izlet našla vsaka ženska, ki želi biti v koraku s trendi. Poseben oddelek smo namenili tudi moškim, še posebno tistim z izbranim okusom. Poslovnih torb, kakovostnih denarnic, športno-elegantnih nahrbtnikov in torbe cenjenih blagovnih znamk je tu v izobilju.

 

Otvoritev trgovine 5. maja 2021 smo slavnostno proslavili z izbranimi modnimi blogerkami in vplivnicami. Obiskale so nas Adrijana Dimec, Ajda Sitar, Teja Jugovic, Jasna Vale in druge modne navdušenke ter se radovedno podala med police z izbrano ponudbo. Prav vse so našla kakšen kos za popestritev svojih spomladanskih stylingov.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Nove galanterije Bags&More SELECTION ne boste težko našli, nahaja se v neposredni bližini Hotela Slon na Slovenski cesti 36. Poslovalnica je odprta od ponedeljka do petka od 9. ure do 20. ure in ob sobotah od 9. ure do 15. ure. Lična izložba vas bo mamljivo vabila, da vstopite vanjo in si ogledate pestro ponudbo. Odšli boste zadovoljni!

 

 

Fotografije: Marko Pigac, MP Produkcija

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si