Novi Kiehl’s Ultra Facial Barrier Balm bo novi čudodelnik na lepotni polici!

GRAZIA predstavlja najnovejši dodatek h Kiehl’s kultni Ultra Facial liniji! To je Ultra Facial Barrier Balm balzam za obraz v stiku. Ta nova inovativna formula je ustvarjena kot hitra rešitev za zaščito, vlaženje in vrhunski občutek ugodja na koži. 

Priporoča se za vsakdanjo uporabo in je primeren za vse tipe kože, vključno z občutljivo. Izjemno obnavljajoča formula pomaga pri krepitvi vlažilne funkcije zaščitne kožne pregrade z visoko vsebnostjo sestavin, ki izboljšujejo moč pregrade – vključujejo skvalan, esencialne ceramide in ledeniški glikoprotein. Formula, obogatena s ceramidi ustvarja nevidno in lahko zaščitno plast za kožo. Ultra Facial Barrier Balm omogoča za 50% povečano hidratacijsko funkcijo zaščitne kožne pregrade pred vsakodnevnimi poškodbami kože zaradi mikroagresij,  ki utegnejo prizadeti ugodje, teksturo in hidratacijo.

In kaj sestavlja to magično formulo?

Skvalan, značilna sestavina v izdelkih blagovne znamke Kiehl’s, je visoko prečiščeni botanični lipid. Z visoko naklonjenostjo do kože se skvalan zlahka vpija in znano je, da pomaga pri obnovi zaščitne kožne pregrade in jo ohranja mehko, prožno in navlaženo. Ceramidi so lipidi, ki se naravno nahajajo v zunanjih plasteh kože. Zlasti Ceramid NP sestavlja velik del zdrave zaščitne kožne pregrade (30 – 50 %). Formula s ceramidom NP pomaga pri krepitvi zaščitne kožne pregrade in pomaga koži, da bolje prenaša zunanje škodljive dejavnike. Ledeniški oziroma glacialni glikoprotein, ki izvira neposredno z antarktičnih morskih ledenikov, v naših formulah pomaga pri vlaženju globljih plasti epidermisa in pri vzdrževanju vlage kože. Vsakič, ko se proizvede ledeniški glikoprotein, se to dela na ekološko sprejemljiv način, brez nadaljnjega kopanja ledenikov, kar pomeni, da se ta sestavina za nego kože pridobiva iz obnovljivih virov. GRAZIA je navdušena!

Da bi dosegli dlje trajajočo hidratacijo, začnite svojo rutino s Kiehl’s #1 prodajanim izdelkom Ultra Facial Cream, nadaljujte z neprekinjenim nanosom Ultra Facial Barrier Balm skozi ves dan, da bi kožo hitro zaščitili pred izgubo vlage in okrepili trdnost njene zaščitne pregrade.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si