Novo ekskluzivno sodelovanje za znamko H&M

Znamka H&M predstavlja novo sodelovanje, z japonsko znamko TOGA ARCHIVES, ki jo je leta 1997 ustanovil Yasuko Furuta in ki v sebi prepleta njegovo ljubezen do radovedne senzualnosti in eksperimentiranja s klasičnimi modnimi kosi v duhu avant-garde, ki so v tem času postali in ostajajo najbolj prepoznavni kosi znamke TOGA ARCHIVES. Hibridni trenč plašči, dekonstruirane srajce, plisirana krila, natančno krojenje in opazni dodatki je le nekaj utrinkov novega sodelovanja.

Kot je povedala Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka znamke H&M, “smo pri znamki H&M veliki fani raznolikega dizajna, zaradi česar so modni kosi Yasuke Furuta znamke TOGA še toliko bolj privlačni. Njeni prepoznavni izrezi, ki kombinirajo razgaljeno kožo z bleščečimi podlogami za glamurozni efekt, navdušeni smo, da lahko lahko njen igriv intelektualni stil prinesemo našim strankam!”  

“Moda lahko v trenutku, neverbalno komunicira ideje in interese. S TOGO sem raziskovala koncept potrošnika, ki ima nadzor nad tem kar nosi, ki sprejema svoje osebne odločitve. Tako se lahko v primeru luknjastega krila odloči za golo kožo, ali plastenje z drugimi modnimi kosi kot so hlače in želimo si, da bi znamka H&M predstavila to idejo globalnemu občinstvu. – Yasuko Furuta, ustanoviteljica in kreativna direktorica znamke TOGA

Kolekcija bo od 2. septembra na voljo na hm.com in izbranih trgovinah po vsem svetu.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si