OBISK VRHUNSKEGA PHILIPA B. V ZAGREBU!

Znani hollywoodski strokovnjak za nego las je osebno predstavil svoje luksuzne izdelke za nego las in lasišča.

Ob prvem obisku Hrvaške gospoda Philipa Berkovitza, vrhunskega hollywoodskega strokovnjaka za lase in lasišče, ustvarjalca linije za nego las Philip B. Botanicals, je v prijetnem, z zelenjem obdanem ambientu znamenite zagrebške restavracije Dubravkin put potekal ekskluzivni dogodek za ljubitelje ter uporabnike omenjene blagovne znamke. Philip B. je v sproščenem druženju, v posebej za to priložnost urejenem prostoru, predstavil lastno linijo za nego las in telesa ter spregovoril o svojih začetkih v lepotni industriji v osemdesetih letih.

Po ugotovitvi, da se izjemno poškodovani lasje dobro odzivajo na pomirjujoče lastnosti različnih rastlinskih olj, je stilist Philip Berkovitz ustvaril domače zeliščne pripravke za nego las svojih slavnih strank. Veliko povpraševanje po njegovih ročno izdelanih pripravkih ga je spodbudilo, da je leta 1991 predstavil svojo blagovno znamko šamponov, regeneratorjev in tretmajev na rastlinski osnovi brez parabenov. V nasprotju z običajnimi izdelki za nego las, ki vsebujejo naravne izvlečke v sledovih, linija izdelkov Philip B. vsebuje visoke koncentracije intenzivno regenerirajočih rastlinskih olj, oreščkov in cvetov, ki že po nekaj tretmajih pomirijo razdraženo lasišče ter okrepijo lase.

Približno sto gostov, partnerjev in prijateljev blagovne znamke iz Hrvaške, Slovenije ter Bosne in Hercegovine je s slavnim gostom, gospodom Philipom Berkowitzom, ter njegovim poslovnim in zasebnim partnerjem Michaelom Huoberjem preživelo navdihujoče dopoldne v sproščenem druženju. Eleganten prostor in vzdušje poletnega popoldneva, ki ga je dodatno poudaril DJ Felver, nas je na kratko popeljalo na vznemirljiv uvod v razkošno nego las ter telesa.

Gostje so spoznali tudi novosti, ki jih znamka namerava predstaviti v prihodnjem obdobju, kot sta Gentle Conditioner ter omejena izdaja izdelkov Chai Latte Body Wash in Chocolate Milk Body Wash. Slavne stranke Philipa B. so Nicole Kidman, Billie Eilish, Mick Jagger in Ariana Grande, tretmaje za lase ter lasišče pa priporočajo tudi znane osebnosti, in sicer Sharon Stone, Matthew McConaughey, Lady Gaga in Millie Bobby Brown.

Izdelke Philip B. najdete v nekaterih najbolj luksuznih frizerskih salonih in trgovinah na svetu, kot so Nordstrom, Barney’s, Bloomingdales, Isetan, Harrods, Le Bon Marché, El Corte Inglés ter Space NK. V Sloveniji so izdelki na voljo v prodajalni Ikona, Mestni trg 24, Ljubljana.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si