Ali veste, da je med odličen za vašo kožo?

Med je naravni čebelji izdelek, ki so ga kot lepotni izdelek uporabljale že Egipčanke in Rimljanke. Zaradi visoke vsebnosti sladkorja obnavlja kožno bariero in poveča sposobnost obrambe pred dehidracijo in zunanjimi agresivnimi dejavniki. Vsebuje aminokisline, beljakovine, flavonoide (antioksidante, vitamine, mineralne soli…). Je zlato naše narave

Medeni izdelki za kožo, mehko in sladko kot med

V času jeseni nas spremljajo hladnejša jutra in temperaturne spremembe, ki vplivajo na naše razpoloženje, pa tudi na našo kožo. Roke postajajo suhe in hrapave, ustnice razpokane, koža na obrazu pa pusta. Suha koža nam daje občutek neudobja ter zategovanja, poleg tega pa se na suhi koži zelo hitro pokažejo tudi gube.

Nekateri deli telesa zato zahtevajo posebno pozornost in nego, saj so bolj izpostavljeni zunanjim vplivom. Ti predeli se hitreje izsušijo, zlasti jeseni in pozimi, ko mraz, suh zrak in veter spremenijo naravno bariero kože. Ustnice in roke so v mrzlih dneh leta tako še posebej izpostavljene in jim moramo posvečati posebno pozornost glede nege.  

Tanka koža na ustnicah nima hidrolipidnega filma (kožne bariere), ki bi jih ščitil pred izsušitvijo in dehidracijo, zato je ta predel bolj ranljiv in prepusten. Ali veste, da oblizovanje ustnic še dodatno spodbudi izgubo vode in s tem dehidracijo kože?

Koža na rokah ima malo žlez lojnic, zaradi česar hitreje postanejo suhe. Roke so tudi v neposrednem stiku z zunanjimi agresivnimi dejavniki (pogosto umivanje, mraz…) in tako bolj izpostavljene. Ne pozabi, roke prve pokažejo tvojo starost, zato poskrbite za njihovo nego.

Za hladne dni Rêve de Miel® poskrbi

Pred več kot dvajsetimi leti je NUXE ustvaril linijo Rêve de Miel® z namenom, da suhi in zelo suhi koži povrne udobje, ob tem pa spoštuje kožno bariero. Izdelki vsebujejo dragocena rastlinska olja, ki kožo nahranijo, in akacijev med, zaradi katerega je koža mehka in nežna.

Linija Rêve de Miel® predstavlja neponovljivo čutnost Laboratorija NUXE. Mehke in topljive teksture s slastnim vonjem po medu v kombinaciji z zapeljivimi dišavami kožo ovijejo v udobje.

Rêve de Miel® Crème Mains et Ongles krema za roke in nohte

Svilnata in nemastna krema za roke in nohte je obogatena z dragocenimi izvlečki medu in sončnice ter z dragocenimi olji in vitaminom E. Hrani in obnavlja suhe in razpokane roke, hkrati pa jih ščiti pred prezgodnjim staranjem. Ob redni uporabi bodo roke mehke, nohti pa okrepljeni.

Rêve de Miel® vlažilni stik za ustnice

Vlažilni stik za ustnice z medom in organskim sončničnim oljem zmehča zelo suhe ustnice in jih naredi bolj prožne, hkrati pa razbremeni občutke zategovanja. Je idealna podlaga tudi za najbolj svetle šminke.

Za oba omenjena izdelka so na voljo tudi DUO pakiranja. Negovalno, priročno in ugodnejše. Poskrbite za nego svoje kože z izdelki NUXE Rêve de Miel® in si z vonjem medu ustvarite svoj kokon dobrega počutja, ki pomirja kožo in duha.

Izdelki NUXE so za nakup na voljo v lekarnah, specializiranih prodajalnah in v spletni trgovini Sophia.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si